Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκληρή κριτική στην Μπασακσεχίρ από τον τουρκικό Τύπο!

Σκληρή κριτική στην Μπασακσεχίρ από τον τουρκικό Τύπο!
Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019 - 23:29

Την περασμένη Τετάρτη (7/8) ο Ολυμπιακός «πάτησε» (0-1) την Μπασακσεχίρ στην Πόλη, στην πρώτη «μάχη» για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Με τους Πειραιώτες να προκαλούν πολλά προβλήματα στους Τούρκους…

Για τον λόγο αυτό, ο προπονητής της αντιπάλου του Θρύλου δέχθηκε σκληρή κριτική από τον τουρκικό Τύπο. Το 4-4-2 που χρησιμοποίησε ο Οκάν Μπουρούκ βρέθηκε στο... στόχαστρο των μέσων από την Τουρκία.

Με την «DailySabah» να σχολιάζει, μεταξύ άλλων, σε δημοσίευμα της:

«Το πρόβλημα της Μπασακσεχίρ δεν είναι οι αρκετές χαμένες ευκαιρίες, αυτό μπορεί να διορθωθεί με τον χρόνο και την προπόνηση. Αυτό το επιθετικά άναρχο… χάος, όμως, είναι ανεπίτρεπτο. Ο Μπουρούκ δεν αντικατάστησε το οργανωμένο και αμυντικό παιχνίδι του Αβτσί, με ένα εξίσου οργανωμένο αλλά επιθετικό παιχνίδι, απλά... έριξε τους παίκτες του στο γήπεδο, πιστεύοντας πως θα δημιουργήσουν χάος ευκαιριών. Αυτή η προσέγγιση του παιχνιδιού δεν μπορεί να φέρει επαναλαμβανόμενες επιτυχίες και η Μπασακσεχίρ δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα έτσι στην Ευρώπη».

Διαβάστε επίσης

Το… πιστεύουν οι Τούρκοι!

Το… πιστεύουν οι Τούρκοι!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει το «πάνω χέρι» για την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League, ωστόσο στην Μπασακσεχίρ δείχνουν… αισιόδοξοι για τη ρεβάνς της Τρίτης (13/7) στον Ναό. Τι υποσχέθηκε ο Βίσκα στον πρόεδρο της τουρκικής ομάδας…

Μόνο η πρόκριση στο μυαλό...

Μόνο η πρόκριση στο μυαλό...

Ο Ολυμπιακός γνωρίζει πολύ καλά ό,τι αυτό που έχει σημασία αυτή τη στιγμή είναι να περάσει το εμπόδιο της Μπασακσεχίρ, όντας αποφασισμένος να τα δώσει όλα για να τα καταφέρει.