Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μοιάζει με… καμπανάκι

Μοιάζει με… καμπανάκι
Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019 - 11:32
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Αρκετές δοκιμές, στην ενδεκάδα, έκανε τις προηγούμενες ημέρες, ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος ζυγίζει τις επιλογές του για τα άκρα της επίθεσης (ή της μεσαίας γραμμής, όπως προτιμά κανείς), ενόψει Μπασακσεχίρ και αρκετές φορές… παραμέρισε τον Ποντένσε. Ο Μαρτίνς περιμένει πολλά από τον νεαρό άσο του Ολυμπιακού και σίγουρα περισσότερα από όσα έχει δείξει μέχρι στιγμής ο Ποντένσε, στα πρώτα επίσημα μας της σεζόν. Δεν ήταν κακός, ωστόσο έδειξε να απέχει λιγάκι από τα στάνταρ της περασμένης σεζόν. Στάνταρ τα οποία ο ίδιος ο Ντανιέλ έθεσε…

Μοιάζει, ωστόσο, απίθανο ο Ποντένσε να καθίσει στον πάγκο, αν είναι καλά. Το ταλέντο του και η εκρηκτικότητά του, καθώς και αυτό το απρόβλεπτο, το οποίο μπορεί… πλούσια να προσφέρει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του Ολυμπιακού, είναι μία παράμετρος, την οποία ο Μαρτίνς κρίνει απαραίτητη, για τη ρεβάνς με την Μπασάκ. Είναι ασφαλές, λοιπόν, να υποθέσει κανείς ότι ο Πορτογάλος προπονητής απλώς… χτυπούσε καμπανάκια τόσες μέρες, στον Ποντένσε. Ευχή του είναι ο ποδοσφαιριστής του να… έλαβε τα μηνύματα.

Μένει να διαπιστωθεί, λοιπόν, εάν ο Ποντένσε είναι ΟΚ, σε σχέση με το θεματάκι που προέκυψε χθες με τις ενοχλήσεις του. Εφόσον πάρει το ΟΚ να παίξει, δύσκολα θα μείνει εκτός αρχικού σχήματος.

Διαβάστε επίσης

Δυναμώνει επάνω στο… χαλί

Δυναμώνει επάνω στο… χαλί

Ο αγωνιστικός χώρος του Καραϊσκάκη, σε αντίθεση με εκείνον του «Φατίχ Τερίμ», θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.