Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η αποστολή του Θρύλου για την πρόκριση! (pic)

Η αποστολή του Θρύλου για την πρόκριση! (pic)
Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019 - 20:50

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός για τη ρεβάνς με την Μπασακσεχίρ στο «Γ. Καραϊσκάκης», η οποία θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τρίτης (13/08) στις 21:30.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστούς τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του για τη μεγάλη ρεβάνς του Θρύλου με τους Τούρκους.

Σε αυτή βρίσκονται όλοι οι παίκτες του Θρύλου, με εξαίρεση τον Σουντανί, με τον Πορτογάλο τεχνικό να υπολογίζει στις υπηρεσίες και του Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος ξεπέρασε τις μικροενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες ημέρες.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πλέον πανέτοιμοι για την έναρξη της αναμέτρησης με την Μπασακσεχίρ, όντες αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και με τη βοήθεια του κόσμου τους να πανηγυρίσουν την πολυπόθητη πρόκριση για τα πλέι οφ του Champions League.

Αναλυτικά οι 22 παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή του Θρύλου για την πρόκριση επί της Μπασακσεχίρ:

Σα, Αλέν, Καραργύρης, Σεμέδο, Ομάρ, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Αβραάμ, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Μπρούνο, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς κόντρα στην Μπασακσεχίρ. / The squad players selected ahead of the match against @ibfk2014. ????⚪️⚽️ #Olympiacos #UCL #OLYIBFK #Squadlist @championsleague

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc) στις

Διαβάστε επίσης

«Έτοιμοι για αύριο» (pic)

«Έτοιμοι για αύριο» (pic)

Το μήνυμα του Γκιλιέρμε Τόρες για την «μάχη» του Ολυμπιακού με την Μπασακσεχίρ στο «Γ. Καραϊσκάκης».