Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σέβομαι τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του»

«Σέβομαι τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του»
Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019 - 21:14

Τις καλύτερες αναμνήσεις από τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του έχει ο Αρντά Τουράν, κάτι το οποίο τόνισε και στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με την Μπασακσεχίρ.

Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός υπογράμμισε ότι σέβεται τους «ερυθρόλευκους» και τον λαό τους, ωστόσο, επισήμανε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν για την ανατροπή.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Τουράν ανέφερε ότι είναι φαν του μπασκετικού Ολυμπιακού, παρακολουθώντας τους αγώνες του όπως χαρακτηριστικά επισήμανε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν ήταν και πολύ αρνητική η εικόνα της Μπασάκ στο πρώτο ματς, θα μπορούσαμε να νικήσουμε. Τέλειωσε μόνο το πρώτο ματς, δεν έχει κριθεί τίποτα. Τώρα θα παίξουμε να κερδίσουμε. Εκπροσωπούμε και τη χώρα μας, έχουμε πίστη στην ομάδα μας και πιστεύουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε».

Είχες παίξει στο Καραϊσκάκη με την Ατλέτικο. Θυμάσαι την ατμόσφαιρα;

«Να ξέρετε ότι σέβομαι τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του. Είχαν δημιουργήσει ωραίο θέαμα. Είμαστε συνηθισμένοι από τέτοιες ατμόσφαιρες στην Πόλη στις έδρες των μεγάλων ομάδων. Θα προσπαθήσουμε αυτό το σκηνικό να το μετατρέψουμε σε πλεονέκτημα για εμάς. Βλέπω και τους αγώνες μπάσκετ του Ολυμπιακού να ξέρετε».

Πώς είναι η κατάστασή σου και αν θα παίξεις;

«Είχα ένα πρόβλημα στον τένοντα και ευχαριστώ τον προπονητή που μου δίνει την ευκαιρία. Θέλω να παίξω και να συνεισφέρω, αλλά δεν είμαι μόνο εγώ. Είναι ο Ρομπίνιο, ο Ντεμπά Μπα και άλλοι. Η Μπασάκ μπορεί να αλλάξει την κατάσταση και ελπίζω ότι θα προκριθούμε».

Για τον Ολυμπιακό ποια είναι η γνώμη σου;

«Ο Ολυμπιακός σε τρεις αγώνες δεν έχει δεχτεί γκολ, είναι πολύ σημαντικό. Συμφωνώ με τον κόουτς ότι δεν είχε παίξει κατά διαστήματα τόσο καλά και ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Σέβομαι πολύ τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, αλλά ήρθαμε εδώ για να προκριθούμε».

Διαβάστε επίσης

Θα «βράζει» ο Ναός, ελάχιστα διαθέσιμα εισιτήρια!

Θα «βράζει» ο Ναός, ελάχιστα διαθέσιμα εισιτήρια!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα πρέπει να βιαστεί αν θέλει να κλείσει θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο μεγάλο ματς με την Μπασακσεχίρ. Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται μέσω ίντερνετ και από το πρωί της Τρίτης (13/08) στα εκδοτήρια μέχρι την εξάντλησή τους.