Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από νωρίς στο Ναό για λιγότερη ταλαιπωρία...

Από νωρίς στο Ναό για λιγότερη ταλαιπωρία...
Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019 - 21:36

Την Μπασακσεχίρ αντιμετωπίζει το βράδυ της Τρίτης (13/08) ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν στο συγκεκριμένο ματς τον κόσμο στο πλευρό τους, ο οποίος αναμένεται για μία ακόμη φορά να γεμίσει το γήπεδο, δημιουργώντας φανταστική ατμόσφαιρα στο Ναό.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ για την αποφυγή ταλαιπωρίας του κόσμου της ομάδας προχώρησε σε μία ενημέρωση, καλώντας τους φίλους του Θρύλου να πάρουν από νωρίς θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Πιο συγκεκριμένα, τονίζεται ότι έχει γίνει μία σημαντική κυκλοφοριακή ρύθμιση πριν την έναρξη του αγώνα στις 21:30, με την Καρολή στο μέτωπο από την Παραλιακή προς το Καραϊσκάκη, η οποία παραμένει κλειστή μέχρι σήμερα λόγω έργων της ΕΥΔΑΠ, να ανοίγει αύριο, δύο λωρίδες, (θα είναι κλειστή η βοηθητική) για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης

Θα «βράζει» ο Ναός, ελάχιστα διαθέσιμα εισιτήρια!

Θα «βράζει» ο Ναός, ελάχιστα διαθέσιμα εισιτήρια!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα πρέπει να βιαστεί αν θέλει να κλείσει θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο μεγάλο ματς με την Μπασακσεχίρ. Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται μέσω ίντερνετ και από το πρωί της Τρίτης (13/08) στα εκδοτήρια μέχρι την εξάντλησή τους.