Ντουντούκα
Πρώτοι κόντρα σε όλους και σε όλα. Όπως μας αρέσει...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Το διπλό πλεονέκτημα του Θρύλου για την πρόκριση!

Το διπλό πλεονέκτημα του Θρύλου για την πρόκριση!
Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019 - 01:00

Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση έχει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπασακσεχίρ, κάτι το οποίο παραδέχτηκαν και οι Τούρκοι στις δηλώσεις τους.

Βέβαια, οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πολύ καλά ότι το έργο τους μόνο εύκολο δεν είναι παρά τη νίκη τους με 1-0 στην Τουρκία.

Όλοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι θα πρέπει να δώσουν το 100% τους για να μπορέσουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Μπασακσεχίρ, παίρνοντας ένα εισιτήριο για τα πλέι οφ του Champions League.

Οι Πειραιώτες, πάντως, αδιαμφισβήτητα, παρά τις δυσκολίες, έχουν πλεονέκτημα για την πρόκριση. Από την μία το σκορ του πρώτου αγώνα, από την άλλη ότι η ρεβάνς γίνεται στο «σπίτι» του.

Ο Ολυμπιακός στο «κάστρο» του έχει «λυγίσει» πολύ πιο δυνατούς αντιπάλους από την Μπασακσεχίρ και είναι έτοιμος να πράξει το ίδιο και κόντρα στην τουρκική ομάδα, πανηγυρίζοντας μία ακόμη μεγάλη πρόκριση.

Διαβάστε επίσης

Ελάχιστα εισιτήρια για τη μεγάλη ρεβάνς!

Ελάχιστα εισιτήρια για τη μεγάλη ρεβάνς!

Οι ΓΑΥΡΟΙ μπορούν να προμηθευτούν ένα «μαγικό χαρτάκι» για το αποψινό (21:30) ματς του Θρύλου με την Μπασακσεχίρ τόσο μέσω διαδικτύου, όσο και από τα εκδοτήρια στον Ναό, από σήμερα (13/8) το πρωί (10:00) μέχρι την εξάντλησή τους…