Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλος είσαι, προκρίνεσαι!

Θρύλος είσαι, προκρίνεσαι!
Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019 - 23:30

Ένα ακόμη πολύ σημαντικό ματς, το κρισιμότερο μέχρι το επόμενο για τη φετινή σεζόν, δίνει το βράδυ της Τρίτης (13/08) στις 21:30 ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπασακσεχίρ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μετά τη νίκη τους με 1-0 στην Τουρκία, ωστόσο, όλοι γνωρίζουν ότι το αυριανό ματς έχει πολλές και μεγάλες δυσκολίες.

Όμως, οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να δώσουν ό,τι έχουν στον αγωνιστικό χώρο και με τη βοήθεια του κόσμου τους να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν, κάνοντας ένα ακόμη μεγάλο βήμα για την επιστροφή τους εκεί όπου αξίζουν να βρίσκονται στους ομίλους του Champions League.

Για να τα καταφέρουν απαιτείται μέγιστη προσοχή και απόλυτη συγκέντρωση απ’ όλους, κάτι το οποίο οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν τις τελευταίες ημέρες προετοιμασίας τους να έχουν συνειδητοποιήσει.

Οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου, λοιπόν, είναι πανέτοιμοι για μία ακόμη μεγάλη βραδιά, όντες αποφασισμένοι να καταθέσουν και τη ψυχή τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» κάνοντας για μία ακόμη χαρούμενους όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ.

Διαβάστε επίσης

Η προπόνηση της Μπασακσεχίρ στον Ναό! (pics)

Η προπόνηση της Μπασακσεχίρ στον Ναό! (pics)

«Γεύση» από το «κάστρο» του Θρύλου πήρε η τουρκική ομάδα, την Δευτέρα (12/8) το απόγευμα, πραγματοποιώντας την τελευταία της προπόνηση ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό…