Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλος - Μπασακσεχίρ: Βραδιά πρόκρισης!

Θρύλος - Μπασακσεχίρ: Βραδιά πρόκρισης!
Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019 - 12:44

Απόψε σβήνουμε τον πρώτο αγώνα, με την Μπασακσεχίρ, στην Πόλη. Απόψε σβήνουμε κάθε συζήτηση για φαβορί και αουτσάιντερ. Απόψε ο Ολυμπιακός ντύνεται ξανά Θρύλος και φοράει το κοστούμι του Champions League. Κάνει το αποφασιστικό βήμα και ετοιμάζεται να δείξει στην Μπασάκ ποιος κάνει κουμάντο στο Φάληρο. Στην πιο καυτή έδρα της Ελλάδας. Στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Με συνταγή Πόλης, με επιθετική διάθεση, αλλά με προσοχή, τακτική προσήλωση και σύνεση, ο Πέδρο Μαρτίνς θα επιχειρήσει να κάνει ρουά-ματ στην Μπασάκ και να τη ρίξει στο καναβάτσο, όπως έκανε πριν από δύο εβδομάδες και με τη Βικτόρια Πλζεν. Με διάταξη 4-2-3-1 και τους νικητές της Πόλης. Με ηγέτη τον Ματιέ Βαλμπουενά και το πάθος να ξεχειλίζει, ο Θρύλος είναι έτοιμος για έναν ακόμη μεγάλο αγώνα. Για μία ακόμη μεγάλη πρόκληση. Για ακόμη μία μεγάλη ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

Το ματς μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά, σε γραπτή, αναλυτική περιγραφή, μέσα από το αγαπημένο σας www.gavros.gr και τηλεοπτικά μέσα από το NS2 HD!

Θυμίζουμε την αποστολή, με την οποία ο Θρύλος θα κοντράρει τους Τούρκους: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Σεμέδο, Ομάρ, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Αβραάμ, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Μπρούνο, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης

Αναζητά οπωσδήποτε γκολ

Αναζητά οπωσδήποτε γκολ

Ο Ολυμπιακός, παρά το 1-0 του πρώτου αγώνα, θέλει να κερδίσει και απόψε την Μπασάκ. Για να το κάνει αυτό, θα ψάξει με ένταση το (ή τα) γκολ!