Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποθεώθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τον κόσμο του Θρύλου!

Αποθεώθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τον κόσμο του Θρύλου!
Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019 - 21:08

Την αποθέωση γνώρισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, για μία ακόμη φορά, από τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Ο ηγέτης του Θρύλου έκανε την καθιερωμένη του βόλτα μέσα στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» πριν από τη σέντρα της μεγάλης αναμέτρησης με την Μπασακσεχίρ, με τους φίλους των Πειραιωτών να μη σταματούν να τον χειροκροτούν.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού γνωρίζει πολύ καλά ότι μέσω του Βαγγέλη Μαρινάκη μπορεί να χαμογελά και να πανηγυρίζει σπουδαίες επιτυχίες και σε κάθε ευκαιρία τον ευχαριστεί για τα όσα έχει και συνεχίζει να προσφέρει στην αγαπημένη του ομάδα.

Φυσικά, ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών ανταπέδωσε την αποθέωση, ευχαριστώντας τους φίλους του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Φουστέρ! (pics)

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Φουστέρ! (pics)

Ο Ισπανός πρώην άσος του Ολυμπιακού βρίσκεται στο Ναό για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με την Μπασακσεχίρ, δείχνοντας και πάλι ότι δεν ξεχνάει τον Θρύλο.

Μαγική ατμόσφαιρα και πάλι στον Ναό!  (pics)

Μαγική ατμόσφαιρα και πάλι στον Ναό! (pics)

Φανταστικοί για μία ακόμη φορά οι ΓΑΥΡΟΙ, οι οποίοι γέμισαν το «Γ. Καραϊσκάκης», μη σταματώντας να φωνάζουν για την αγαπημένη τους ομάδα στη μεγάλη ρεβάνς με την Μπασακσεχίρ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Μπασακσεχίρ 2-0 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Μπασακσεχίρ 2-0 (Τελικό)

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στις 21:30 την τουρκική ομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης», όντες αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League. Live στο gavros.gr/NS2.

Πάντα δίπλα στην ομάδα ο ηγέτης του Θρύλου!

Πάντα δίπλα στην ομάδα ο ηγέτης του Θρύλου!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στο «Γ. Καραϊσκάκης», στηρίζοντας τις προσπάθειες του Πέδρο Μαρτίνς για την πολυπόθητη πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League επί της Μπασακσεχίρ.