Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Φουστέρ! (pics)

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Φουστέρ! (pics)
Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019 - 21:21

Δεν ξεχνάει τον Ολυμπιακό ο Νταβίντ Φουστέρ, κάτι το οποίο έδειξε για μία ακόμη φορά, δίνοντας το «παρών» στο «Γ. Καραϊσκάκης» στη μεγάλη ρεβάνς του Θρύλου με την Μπασακσεχίρ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Νταβίντ Φουστέρ, μάλιστα, είχε προαναγγείλει την παρουσία του στο Φαληρικό γήπεδο, καλώντας όλο τον κόσμο να γίνει μία γροθιά με την ομάδα και όλοι μαζί να πανηγυρίσουν μία ακόμη μαγική βραδιά.

Ο Φουστέραρος βρίσκεται δίπλα σε κάθε ευκαιρία στην αγαπημένη του ομάδα, κάτι το οποίο απέδειξε για μία ακόμη φορά. Μάλιστα, βρήκε την ευκαιρία να τα πει με πρώην συμπαίκτες και φίλους του λίγο πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης με τους Τούρκους.

Δείτε φωτογραφίες με τον Φουστέρ από την επιστροφή του στο Ναό:

Διαβάστε επίσης

Μαγική ατμόσφαιρα και πάλι στον Ναό!  (pics)

Μαγική ατμόσφαιρα και πάλι στον Ναό! (pics)

Φανταστικοί για μία ακόμη φορά οι ΓΑΥΡΟΙ, οι οποίοι γέμισαν το «Γ. Καραϊσκάκης», μη σταματώντας να φωνάζουν για την αγαπημένη τους ομάδα στη μεγάλη ρεβάνς με την Μπασακσεχίρ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Μπασακσεχίρ 2-0 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Μπασακσεχίρ 2-0 (Τελικό)

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στις 21:30 την τουρκική ομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης», όντες αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League. Live στο gavros.gr/NS2.