Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καταχειροκροτήθηκε ο φανταστικός MVP Σα!

Καταχειροκροτήθηκε ο φανταστικός MVP Σα!
Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019 - 23:30

Μία ακόμη τρομερή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ζοσέ Σα κόντρα στην Μπασακσεχίρ.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού είχε κάποιες φανταστικές αποκρούσεις στην αναμέτρηση, κρατώντας και πάλι το μηδέν στην άμυνα των Πειραιωτών.

Ο Ζοσέ Σα με τις εξαιρετικές του αποκρούσεις οδήγησε τον κόσμο του Θρύλου να τον αποθεώσει κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του Πορτογάλου πορτιέρο. Με την αποθέωση να συνεχίζεται φυσικά και μετά το τέλος της αναμέτρησης, όταν ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα ότι είναι ο MVP του ματς.

Ο Σα έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην πρόκριση του Ολυμπιακού επί των Τούρκων για τα πλέι οφ του Champions League, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να το γνωρίζουν αυτό και να τον αποθεώνουν!

Ο Θρύλος στο πρόσωπό του Σα έχει βρει τον φύλακα άγγελό του κάτω από την εστία, με τον Πορτογάλο να έχει πλέον για τα καλά την ψυχολογία στα ύψη, όντας έτοιμος για ανάλογη και ακόμη καλύτερη συνέχεια, κρατώντας ανέπαφη την εστία του για όσα περισσότερα ματς μπορέσει.

Διαβάστε επίσης

Και τώρα σειρά της Κράσνονταρ…

Και τώρα σειρά της Κράσνονταρ…

Η ρωσική ομάδα έκανε την ανατροπή, επικρατώντας με 3-2 της Πόρτο, και πλέον θα βρεθεί στο δρόμο των «ερυθρόλευκων» την επόμενη εβδομάδα στα πλέι οφ του Champions League.