Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και τώρα σειρά της Κράσνονταρ…

Και τώρα σειρά της Κράσνονταρ…
Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019 - 23:54

Στο δρόμο του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του Champions League η Κράσνονταρ. Οι Ρώσοι πέτυχαν μεγάλο διπλό στην Πορτογαλία κόντρα στην Πόρτο με 3-2 και παρά την ήττα τους με 1-0 στο γήπεδό τους, λόγω των εκτός έδρας γκολ πήραν την πρόκριση στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Εκεί θα τους περιμένει ο Θρύλος, ο οποίος έκανε το καθήκον του κόντρα στην Μπασακσεχίρ και με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες πήρε την πολυπόθητη πρόκριση, απέχοντας μόλις δύο παιχνίδια πριν από την επιστροφή του στους ομίλους του Champions League, εκεί δηλαδή όπου αξίζει να βρίσκονται.

Στα του αγώνα η Κράσνονταρ αιφνιδίασε την Πόρτο, καταφέρνοντας να βρει τα αντίπαλα δίχτυα μόλις στο 2’ με τον Βιλχένα… Οι Ρώσοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος και πέτυχαν ακόμη δύο γκολ με τον Σουλειμάνοφ στο 12’ και στο 34’…

Η Πόρτο στην επανάληψη αντέδρασε μείωσε σε 3-2 με τους Ζε Λουίς στο 57’ και Ντίας στο 77’, ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό για να αποφευχθεί ο αποκλεισμός τους από τη συνέχεια του Champions League.

Ο πρώτος αγώνας του Ολυμπιακού θα γίνει στις 21 Αυγούστου στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ η ρεβάνς στην Ρωσία θα πραγματοποιηθεί στις 27 Αυγούστου.

Διαβάστε επίσης

Καταχειροκροτήθηκε ο φανταστικός MVP Σα!

Καταχειροκροτήθηκε ο φανταστικός MVP Σα!

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού πραγματοποίησε φανταστική εμφάνιση, μία ακόμη, κόντρα στην Μπασακσεχίρ, καταφέρνοντας έτσι να γίνει σύνθημα από τον κόσμο του Θρύλου!