Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ήμασταν αποτελεσματικοί και πήραμε την πρόκριση»

«Ήμασταν αποτελεσματικοί και πήραμε την πρόκριση»
Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019 - 00:09

Απόλυτα χαρούμενος και ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την πρόκριση του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπασακσεχίρ ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με τους Τούρκους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του ήταν αποτελεσματική και πήρε έτσι την πρόκριση, ενώ στη συνέχεια αποθέωσε και τον Ζοσέ Σα για την εξαιρετική του εμφάνιση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξέραμε πότε έπρεπε να είμαστε υπομονετικοί και συγκεντρωμένοι. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε μια δυνατή ομάδα και σε γενικές γραμμές κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ήμασταν αποτελεσματικοί και έγινε το πιο σημαντικό δηλαδή πήραμε την πρόκριση.

Νομίζω πως σαν σύνολο κάναμε καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές είμαστε ικανοποιημένοι με τη δουλειά που κάνουμε και ομαδικά και ατομικά».

Για τον Σα: «Θα τον συγχαρώ όπως και τα άλλα παιδιά ήταν φανταστικός και είμαι χαρούμενος που έπαιξε τόσο καλά».

Διαβάστε επίσης

Και τώρα σειρά της Κράσνονταρ…

Και τώρα σειρά της Κράσνονταρ…

Η ρωσική ομάδα έκανε την ανατροπή, επικρατώντας με 3-2 της Πόρτο, και πλέον θα βρεθεί στο δρόμο των «ερυθρόλευκων» την επόμενη εβδομάδα στα πλέι οφ του Champions League.

Καταχειροκροτήθηκε ο φανταστικός MVP Σα!

Καταχειροκροτήθηκε ο φανταστικός MVP Σα!

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού πραγματοποίησε φανταστική εμφάνιση, μία ακόμη, κόντρα στην Μπασακσεχίρ, καταφέρνοντας έτσι να γίνει σύνθημα από τον κόσμο του Θρύλου!