Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός στα δύσκολα τα πάει καλά και στο μέλλον θα πάει ακόμη καλύτερα»

«Ο Ολυμπιακός στα δύσκολα τα πάει καλά και στο μέλλον θα πάει ακόμη καλύτερα»
Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019 - 00:18

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας και από την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League τόνισε πως είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ηγέτης του Θρύλου μίλησε μετά το τέλος της μεγάλης πρόκρισης του Θρύλου επί της Μπασακσεχίρ, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι ο Ολυμπιακός θα τα πάει ακόμη καλύτερα στη συνέχεια.

Τέλος, αφιέρωσε την πρόκριση σε ένα φίλο του, τον Γιώργο Μαυροσκότη, ο οποίος «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σήμερα για μας, όπως είχα πει και μετά το τέλος του πρώτου αγώνα, ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, με μια ομάδα που είχε στη διάθεσή της πάρα πολλούς καλούς και ακριβούς παίκτες, οι οποίοι μας δυσκόλεψαν. Πιστεύω, όμως, πως όλος ο κόσμος το ευχαριστήθηκε, ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, πάνω-κάτω με πολλές φάσεις. Η ομάδα μας έπαιξε καλά και κατορθώσαμε να προκριθούμε. Περιμένουμε τον αντίπαλό μας από το ζευγάρι Πόρτο-Κράσνονταρ. Και οι δύο είναι πολύ δύσκολοι αντίπαλοι, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ όμως, το έχω πει επανειλημμένως, στα δύσκολα πάει καλά. Είμαστε ευχαριστημένοι με την ομάδα μέχρι σήμερα και πιστεύουμε θα πάμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον.

Επειδή είμαι ιδιαίτερα φορτισμένος, γιατί έχασα έναν πολύ καλό μου φίλο, θέλω να αφιερώσω αυτή την πρόκριση και τη νίκη μας, σε ένα φίλο μου που χάθηκε πρόωρα, τον Γιώργο Μαυροσκότη. Αν και Παναθηναϊκός, του άρεσε να κερδίζουμε ιδιαίτερα στα ευρωπαϊκά ματς, λόγω του ότι είμαι εγώ στην ομάδα.

Σας εύχομαι καλές γιορτές, καλό Δεκαπενταύγουστο».

Διαβάστε επίσης

«Ομαδική δουλειά η πρόκριση»

«Ομαδική δουλειά η πρόκριση»

Ο Ζοσέ Σα μίλησε για την μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μπασακσεχίρ, τονίζοντας ότι οφείλεται στην ομαδική προσπάθεια των «ερυθρόλευκων».