Ντουντούκα
Γυρίσαμε σπίτι μας!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μέσω του Θρύλου, στην Εθνική Πορτογαλίας!

Μέσω του Θρύλου, στην Εθνική Πορτογαλίας!
Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019 - 15:11

Οι εμφανίσεις του Ζοζέ Σα και του Ρούμπεν Σεμέδο, με τη φανέλα του Θρύλου, δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες, από τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος παρακολουθεί στενά την πορεία των δύο παικτών. Ο εκλέκτορας των πρωταθλητών Ευρώπης κάλεσε τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας της χώρας του, για τα ματς με Σερβία και Λιθουανία!

Αμφότεροι θα έχουν τη δυνατότητα να είναι στην αποστολή, εφόσον ο Σάντος τους επιλέξει, με την ανακοίνωση επ’ αυτού να αναμένεται στις 29 ή 30 του μήνα. Οι δύο άσοι του Ολυμπιακού έχουν μπει για τα καλά στο μυαλό του προπονητή της εθνικής Πορτογαλίας και διεκδικούν από μία θέση στους δύο αγώνες. Η δουλειά τους ανταμείβεται, όπως και το γεγονός ότι έχουν την τύχη να αγωνίζονται στη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας, τη μοναδική με τέτοιες εμφανίσεις στην Ευρώπη, ικανές να φέρουν… εκτόξευση στην καριέρα ενός παίκτη!

Διαβάστε επίσης

«Πρώτη» για VAR στο Καραϊσκάκη

«Πρώτη» για VAR στο Καραϊσκάκη

Στο παιχνίδι με την Κράσνονταρ, σε μία εβδομάδα, θα γίνει η χρήση του Video Assistant Referee, για πρώτη φορά, στο γήπεδο του Ολυμπιακού.