Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κλάμα! Έκραζαν λάθος Πόουσον στον ΠΑΟΚ...

Κλάμα! Έκραζαν λάθος Πόουσον στον ΠΑΟΚ...
Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019 - 19:27

Ο ΠΑΟΚ για μία ακόμη χρονιά δεν θα κουνήσει σεντόνι, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ, με τους Θεσσαλονικείς να τα… ρίχνουν στον Άγγλο διαιτητή Κρεγκ Πόουσον… Σφύριζε ότι έβλεπε ο Πόουσον και αυτό δεν άρεσε εκεί στον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια στην… εξυγίανση.

Όμως όπως αποδείχθηκε δεν μπορούν ούτε στο… κράξιμο. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έκραζαν τον λάθος Κρεγκ Πόουσον και εξηγούμε.

Οι Θεσσαλονικείς έκαναν tag στα social media σε μηνύματά... κλάψας έναν υπάλληλο εταιρείας ξυλείας και χρωμάτων, ο οποίος είχε το ίδιο ονοματεπώνυμο με τον Άγγλο ρέφερι.

Μάλιστα, η εταιρεία στην οποία εργάζεται, OSMO UK εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση: «Θα θέλαμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία για να ενημερώσουμε εκείνους που έχουν ξοδέψει τις τελευταίες 14 ώρες επιτιθέμενοι στον Κρεγκ Πόουσον, τη σύζυγό του, τους φίλους και την οικογένειά του στα Social Media, ότι το πρόσωπο που κάνετε tag στα posts σας δεν είναι ο διαιτητής ποδοσφαίρου που διηύθυνε τον αγώνα ανάμεσα στον Άγιαξ και τον ΠΑΟΚ το προηγούμενο βράδυ, αλλά μέλος του προσωπικού της Osmo UK.

Θα θέλαμε να παροτρύνουμε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτά τα καταχρηστικά, καταστρεπτικά και κακόβουλες δημοσιεύσεις να καταλάβουν ότι ο συνάδελφός μας, Κρεγκ Πόουσον, δεν έχει δεσμούς κανενός τύπου με το ποδόσφαιρο και να ζητήσουμε από αυτούς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να σταματήσουν να τον κάνουν tag σε κάποιο άλλο επιθετικό post από εδώ και πέρα.

Επιβεβαιώνουμε ότι ο Κρεγκ Πόουσον δεν έχει σχέση με τον Κρεγκ Πόουσον, τον Άγγλο Επαγγελματία Διαιτητή».

Απλά κλάμα… Ούτε γι’ αυτό δεν είστε ικανοί τελικά…

Διαβάστε επίσης

Το Standing Ovation για Βαλμπουενά! (vid)

Το Standing Ovation για Βαλμπουενά! (vid)

Ο Γάλλος παικταράς αποθεώθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος αναγνωρίζει την τεράστια αξία και συνεισφορά του στο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων».

Πανευτυχής ο Ποντένσε μαζί με το είδωλό του, Ρομπίνιο! (pic)

Πανευτυχής ο Ποντένσε μαζί με το είδωλό του, Ρομπίνιο! (pic)

Ο Πορτογάλος εξτρέμ του Ολυμπιακού δεν έκρυψε την χαρά του για την ευκαιρία που είχε να παίξει στο ίδιο γήπεδο με τον Βραζιλιάνο άσο της Μπασακσεχίρ, τονίζοντας ότι είναι ευλογημένος και θα παλέψει για ακόμη περισσότερα.

Θα παραμείνουν αήττητοι σε ομίλους Champions League και... φωνάζουν...

Θα παραμείνουν αήττητοι σε ομίλους Champions League και... φωνάζουν...

Ο ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια του Champions League από τον Άγιαξ κατάφερε τουλάχιστον να παραμείνει... αήττητος στους ομίλους της εν λόγω διοργάνωσης. Παρόλο αυτά οι Θεσσαλονικείς γκρινιάζουν... Τι να πεις...