Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ικανοποίηση του Μαρτίνς...

Η ικανοποίηση του Μαρτίνς...
Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019 - 23:23

Ο Ολυμπιακός πήρε μία πολύ σημαντική πρόκριση για τα πλέι οφ του Champions League και μάλιστα με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα, την Μπασακσεχίρ.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνώριζαν ότι η ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα ήταν πιο δύσκολη, ωστόσο, παρουσιάστηκαν πιο βελτιωμένοι, απέφυγαν τα… φθηνά λάθη και έφτασαν έτσι τελικά στη νίκη με 2-0.

Οι Τούρκοι ήταν σαφώς πιο απειλητικοί στο Φάληρο, ωστόσο, ο Θρύλος μπόρεσε να τους κρατήσει και πάλι στο μηδέν, έχοντας και πάλι σε εξαιρετική ημέρα τον Ζοσέ Σα.

Οι Πειραιώτες παρουσιάστηκαν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ματς, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που είχαν να αντιμετωπίσουν και σε αυτό πολύ μεγάλο ρόλο έπαιξε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού τις προηγούμενες ημέρες δεν είχε σταματήσει να κάνει παρατηρήσεις στους παίκτες του, παρά τη νίκη τους με 1-0 στην Τουρκία, με τα «καμπανάκια» που έκρουσε να πιάνουν τελικά, όπως αποδείχθηκε, τόπο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν στη ρεβάνς μεγάλη προσήλωση στον στόχο, δεν έκαναν επιπόλαια λάθη, όπως στο ματς στο «Φατίχ Τερίμ» και έτσι έφτασαν στην πολυπόθητη πρόκριση, γεμίζοντας χαρά και ικανοποίηση τον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ.

Διαβάστε επίσης

Κατάλαβαν οι Τούρκοι τι σημαίνει Πειραιάς, σειρά των Ρώσων... (vids)

Κατάλαβαν οι Τούρκοι τι σημαίνει Πειραιάς, σειρά των Ρώσων... (vids)

Το «Γ. Καραϊσκάκης» πήρε… φωτιά στο ματς με την Μπασακσεχίρ, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να αποτελούν για μία ακόμη φορά τον 12ο παίκτη του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο θα συμβεί και την επόμενη εβδομάδα κόντρα στην Κράσνονταρ.

«Επόμενος γύρος» (pic)

«Επόμενος γύρος» (pic)

Η ανάρτηση του Ανδρέα Μπουχαλάκη για την πρόκριση του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του Champions League.