Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει υπομονή και «χτυπάει» στο δεύτερο ημίχρονο...

Έχει υπομονή και «χτυπάει» στο δεύτερο ημίχρονο...
Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019 - 21:43

Ένα από τα στοιχεία που χρειαζόταν ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Μπασακσεχίρ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να πάρουν οι «ερυθρόλευκοι» την πρόκριση ήταν η υπομονή...

Κάτι το οποίο είχαν οι Πειραιώτες, καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο να πάρουν τη νίκη με 2-0 και μαζί της ένα εισιτήριο για τα πλέι οφ του Champions League.

Ο Ολυμπιακός την προηγούμενη σεζόν είχε πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι… Δημιουργούσε πολλές φάσεις από το ξεκίνημα των αναμετρήσεων, όμως, το γεγονός ότι δεν τις αξιοποιούσε του δημιουργούσε άγχος, χωρίς να υπάρχει υπομονή στο παιχνίδι του.

Πλέον, αν και είναι ακόμη νωρίς, φαίνεται αυτό το πρόβλημα να έχει λυθεί από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Οι «ερυθρόλευκοι» στα τέσσερα επίσημα ματς τους για τη νέα σεζόν μετρούν 3 νίκες και 1 ισοπαλία με συντελεστή τερμάτων 7-0, τα οποία έχουν σημειωθεί όλα στο β’ ημίχρονο των αναμετρήσεων.

Ο Ολυμπιακός και στο χθεσινό αγώνα με τους Τούρκους μπήκε αποφασισμένος για να σκοράρει, το σουτ του Γκιλιέρμε όμως στο 4’ «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των Τούρκων.

Όμως, οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς παρά το γεγονός ότι δεν τα κατάφεραν στο πρώτο μισό του ματς, έδειξαν υπομονή και κατάφεραν στο β’ μέρος να βάλουν το γκολ που έψαχναν και στη συνέχεια «λύθηκαν» τα πόδια τους για το τελικό 2-0.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, δείχνει να έχει υπομονή, παίρνει αυτό που θέλει από τα ματς του και αυτό είναι το πιο σημαντικό για τη δεδομένη χρονική στιγμή που βρισκόμαστε, πριν καλά-καλά ξεκινήσει η νέα σεζόν.

Και όταν βρει τα γκολ και στο πρώτο μέρος, τότε όλα θα γίνουν ακόμη πιο εύκολα…

Διαβάστε επίσης

Ενημέρωση για Κράσνονταρ

Ενημέρωση για Κράσνονταρ

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανακοίνωσή του έκανε γνωστές τις ώρες και ημέρες λειτουργίας του τμήματος Μελών-Φιλάθλων ενόψει του αγώνα με τους Ρώσους.

Ύμνοι και των Πορτογάλων για Σα! (vid)

Ύμνοι και των Πορτογάλων για Σα! (vid)

Η πορτογαλική O’ Jogo αποθέωσε τον πορτιέρο του Ολυμπιακού, ενώ στάθηκε σε μία φανταστική του απόκρουση σε κοντινό σουτ του Ρομπίνιο, τονίζοντας ότι ο Βραζιλιάνος δεν μπορούσε να πιστέψει τι έβγαλε ο τερματοφύλακας των Πειραιωτών.