Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κατάλαβαν οι Τούρκοι τι σημαίνει Πειραιάς, σειρά των Ρώσων... (vids)

Κατάλαβαν οι Τούρκοι τι σημαίνει Πειραιάς, σειρά των Ρώσων... (vids)
Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019 - 23:01

«Καμίνι» έγινε για μία ακόμη φορά το «Γ. Καραϊσκάκης», με τον κόσμο του Θρύλου να γεμίζει το Φαληρικό γήπεδο παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στα μέσα του Αυγούστου, δίνοντας τρομερή ώθηση στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να πάρουν τη νίκη-πρόκριση επί της Μπασακσεχίρ.

Οι Τούρκοι κατάλαβαν για τα καλά τι σημαίνει Πειραιάς, πόσο μάλλον όταν στα δικά τους ματς βλέπουν το «Φατίχ Τερίμ» συνήθως άδειο.

Ο νόμος του «Γ. Καραϊσκάκης» μίλησε και πάλι, λυγίζοντας και την Μπασακσεχίρ, με επόμενο στόχο να είναι πλέον η Κράσνονταρ.

Είναι σειρά των Ρώσων να καταλάβουν τι σημαίνει Πειραιάς, με τους φίλους των Πειραιωτών να οφείλουν να γεμίσουν και στις 21 Αυγούστου τον Ναό, βοηθώντας τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Ο Ναός θα πρέπει και πάλι να… φλέγεται, με τον κόσμο του Θρύλου να είναι σίγουρα αποφασισμένος να κάνει και πάλι τη διαφορά, αποτελώντας τον 12ο παίκτη της ομάδας και κόντρα στην Κράσνονταρ.

Διαβάστε επίσης

Η ικανοποίηση του Μαρτίνς...

Η ικανοποίηση του Μαρτίνς...

Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν συγκεντρωμένοι στη ρεβάνς με την Μπασακσεχίρ, απέφυγαν τα… φθηνά λάθη, καταφέρνοντας να πάρουν έτσι τη νίκη-πρόκριση για τα πλέι οφ του Champions League.

«Επόμενος γύρος» (pic)

«Επόμενος γύρος» (pic)

Η ανάρτηση του Ανδρέα Μπουχαλάκη για την πρόκριση του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του Champions League.