Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απίστευτο! Πως ο Περέιρα άδειασε εαυτόν και FIFA

Απίστευτο! Πως ο Περέιρα άδειασε εαυτόν και FIFA
Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2019 - 08:55
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Και να θέλει να κάνει πλάκα κάποιος με συγκεκριμένα θέματα δεν μπορεί, ή καλύτερα δεν τον αφήνουν! Για παράδειγμα και μόνο η απλή αναφορά ότι ο Περέιρα με τον κανονισμό διαιτησίας που ο ίδιος επιμελήθηκε «άδειασε» τον εαυτό του και την FIFA είναι για να γελάει κανείς! Αυτό προκύπτει από το γεγονός πως αναφέρει ότι «η Εκτελεστική Επιτροπή (ΕΕ) της ΕΠΟ θα διορίζει ως πρόεδρο της ΚΕΔ έναν πρώην διαιτητή», όμως για να μείνει ο Περέιρα χρειάστηκε η παρέμβαση της παγκόσμιας ομοσπονδίας. Που αλλού γίνονται αυτά;

Σύμφωνα πάντα με το άρθρο 4 του κανονισμού διαιτησίας που έχει τον τίτλο Σύνθεση της ΚΕΔ «ο αναπληρωτής πρόεδρος και τα μέλη της ΚΕΔ θα διορίζονται από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, κατόπιν πρότασης του προέδρου της ΚΕΔ». Όμως, όσο και αν φαίνεται απίστευτο, αυτό τηρήθηκε! Για να μείνουν οι Περέιρα, Μαρίν χρειάστηκε να έρθει στην Ελλάδα ο Βασάλο, προκειμένου να ανανεωθούν τα συμβόλαιά τους χωρίς ψηφοφορία. Θυμηθείτε ότι είναι το ΔΣ του Ιουνίου, από το οποίο αποχώρησαν οι μισοί παράγοντες της ΕΠΟ που ανήκουν στο μπλοκ του νότου, με αποτέλεσμα η ομοσπονδία να ξεφτιλιστεί όσο δεν παίρνει καθώς κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει!

Ο Περέιρα, λοιπόν, δεν είχε αντιληφθεί ότι οι περισσότεροι δεν τον θέλουν και θα έφευγε αν έμπαινε σε ψηφοφορία η ανανέωση του συμβολαίου του, αφού τον ήθελαν μόνο ο Γραμμένος και η πλευρά του ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η εξήγηση που μπορεί να δώσει κάποιος, βλέποντας ότι έμειναν τα άρθρα για τις διαδικασίες διορισμού τόσου του ιδίου όσο και του Μαρίν. Αλλιώς, θα τα διόρθωνε, όπως συνέβη και με το άρθρο για τους πίνακες που κοινοποιήθηκαν και δεν επικυρώθηκαν από το ΔΣ της ΕΠΟ!

Διαβάστε επίσης

Άρχισε απευθείας τη μελέτη

Άρχισε απευθείας τη μελέτη

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν περίμενε να οριστικοποιηθεί ο αντίπαλος του ζευγαριού Πόρτο-Κράσνονταρ, για να αρχίσει να μελετάει…