Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μηδέν στην άμυνα και πάλι το «κλειδί» για την πρόκριση

Το μηδέν στην άμυνα και πάλι το «κλειδί» για την πρόκριση
Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2019 - 19:32

Το μεγάλο «όπλο» του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής που του έχει χαρίσει τις δύο προκρίσεις επί της Πλζεν και της Μπασακσεχίρ, κυρίως των Τούρκων, είναι η άμυνά του.

Οι «ερυθρόλευκοι» στα τέσσερα επίσημα ματς που έχουν δώσει έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους και αυτό θα πρέπει να συνεχιστεί και στα ματς με την Κράσνονταρ.

Οι Πειραιώτες αυτή τη φορά αντιμετωπίζουν πρώτα στο γήπεδό τους την αντίπαλό τους και στη συνέχεια θα πάνε στην Ρωσία για να πάρουν την πρόκριση.

Είναι πολύ σημαντικό, λοιπόν, ο Ολυμπιακός να διευρύνει το σερί των αγώνων του που έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Κάτι το οποίο αν καταφέρει στο Φαληρικό γήπεδο θα πάρει αυτόματα το πλεονέκτημα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Ακόμη και το 0-0 θα του δίνει πολλές πιθανότητες πρόκρισης, παίζοντας για δύο αποτελέσματα στην Ρωσία. Φυσικά, οι Πειραιώτες με τον κόσμο στο πλευρό τους θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, έχοντας δείξει μάλιστα ότι βρίσκουν τις λύσεις στο σκοράρισμα.

Συνεπώς, ένα αποτέλεσμα με μηδέν στην άμυνα θα ήταν «χρυσάφι» για τους «ερυθρόλευκους» στο πρώτο τους ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης», το «κλειδί» για την πρόκριση.

Και με αυτό τον Σα, αυτόν τον Σεμέδο, αλλά και συνολικά την απίστευτη αμυντική λειτουργία των Πειραιωτών μέχρι στιγμής ο Θρύλος μπορεί να τα καταφέρει.

Διαβάστε επίσης

Ξανά για Ολυμπιακό και Γκασπάρ...

Ξανά για Ολυμπιακό και Γκασπάρ...

Σύμφωνα με την πορτογαλική «O Jogo» οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν πρόταση στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του26χρονου αμυντικού.