Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όπως με Ρουμπίν Καζάν... (vids)

Όπως με Ρουμπίν Καζάν... (vids)
Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2019 - 21:22

Η Κράσνονταρ θα είναι το τελευταίο εμπόδιο του Ολυμπιακού για την επιστροφή του στους ομίλους του Champions League, εκεί όπου αξίζει και πρέπει να βρίσκεται.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αντιμετωπίσει ξανά στο παρελθόν ρωσικές ομάδες, για την ακρίβεια την Ντιναμό Μόσχας το μακρινό 1971 και την Ρουμπίν Καζάν το 2012.

Τα ματς με την Ρουμπίν θα πρέπει να αποτελέσουν και οδηγό για τους Πειραιώτες για την πρόκριση αυτή τη φορά στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το 2012 οι «ερυθρόλευκοι» με δύο νίκες με το ίδιο σκορ (1-0) είχαν πάρει την πρόκριση για τους «16» του Europa League. Πλέον, 7 χρόνια αργότερα ο Θρύλος είναι αποφασισμένος να αφήσει εκτός μία ακόμη ρωσική ομάδα, την Κράσνονταρ εξασφαλίζοντας ένα εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

Το έχει ξανά κάνει ο Ολυμπιακός και είναι πανέτοιμος να το πράξει ξανά, αποκλείοντας από τη συνέχεια της διοργάνωσης την ρωσική ομάδα.

Θυμηθείτε τις δύο νίκες του Θρύλου κόντρα στην Ρουμπίν Καζάν:

Διαβάστε επίσης

«Φτιαγμένοι» για την πρόκριση!

«Φτιαγμένοι» για την πρόκριση!

Ομάδα και κόσμος «διψούν» για την επιστροφή του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα κόντρα στην Κράσνονταρ για να τα καταφέρουν.

Συνεχίζει να ανεβαίνει ο Μαρτίνς!

Συνεχίζει να ανεβαίνει ο Μαρτίνς!

Νέα άνοδος για τον Πορτογάλο προπονητή του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση επί της Μπασακσεχίρ στην κατάταξη των κορυφαίων κόουτς στον πλανήτη.

Κοντά στον Ατρόμητο ο Ανδρούτσος...

Κοντά στον Ατρόμητο ο Ανδρούτσος...

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός φαίνεται να βρίσκεται κοντά στην ομάδα του Περιστερίου, η οποία αν τελικά θα τον αποκτήσει αυτό θα γίνει με τη μορφή δανεισμού από τους «ερυθρόλευκους».