Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Βαλμπουενά έχει «σκοτώσει» Αύγουστο την Κράσνονταρ! (vid)

Ο Βαλμπουενά έχει «σκοτώσει» Αύγουστο την Κράσνονταρ! (vid)
Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2019 - 22:34

Μόνο... είδηση δεν αποτελεί, ότι ένας από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές του ρόστερ του Ολυμπιακού είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έχει «πλούσιο» παρελθόν στην Ευρώπη και ένα από τα «θύματα» του, μάλιστα, είναι η Κράσνονταρ! Η αντίπαλος του Θρύλου, δηλαδή, στα πλέι οφ του Champions League!

Ο βραχύσωμος άσος έχει παρελθόν στην Ρωσία, αφού έχει αγωνιστεί για μια σεζόν με την φανέλα της Ντιναμό Μόσχας και είναι αξιοσημείωτο, πως σε 40 εμφανίσεις στην Ρωσία, πέτυχε... μισή ντουζίνα τέρματα. Και το ένα εξ αυτών, ήταν με αντίπαλο τους Ρώσους που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς!

Μάλιστα, ήταν και τότε Αύγουστος (όπως και τα ματς Ολυμπιακού-Κράσνονταρ), όταν ο Γάλλος σούπερ σταρ είχε σκοράρει στο εκτός έδρας 0-2 της Ντιναμό, επί της Κράσνονταρ, για το πρωτάθλημα, με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, την οποία μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Να σημειωθεί, ότι βασικός ήταν και στον αγώνα του δεύτερου γύρου, που έληξε με 1-1...

Διαβάστε επίσης

Βγαίνουν και εξαφανίζονται!

Βγαίνουν και εξαφανίζονται!

Στη διάθεση του κόσμου του Ολυμπιακού από το πρωί της Παρασκευής (16/08) τα εισιτήρια για το πρώτο μεγάλο ματς με την Κράσνονταρ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα πλέι οφ του Champions League. Τρέξτε να προλάβετε.

Μαύρα χάλια και… ωραία ατμόσφαιρα στην ΑΕΚ

Μαύρα χάλια και… ωραία ατμόσφαιρα στην ΑΕΚ

Τραγική εμφάνιση από τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι δεινοπάθησαν να περάσουν από μία… Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα… Ο Λιβάγια έγινε αλλαγή και πήγε έξαλλος στα αποδυτήρια… Τι... ωραία ατμόσφαιρα.

Συνεχίζει να ανεβαίνει ο Μαρτίνς!

Συνεχίζει να ανεβαίνει ο Μαρτίνς!

Νέα άνοδος για τον Πορτογάλο προπονητή του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση επί της Μπασακσεχίρ στην κατάταξη των κορυφαίων κόουτς στον πλανήτη.

«Φτιαγμένοι» για την πρόκριση!

«Φτιαγμένοι» για την πρόκριση!

Ομάδα και κόσμος «διψούν» για την επιστροφή του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα κόντρα στην Κράσνονταρ για να τα καταφέρουν.