Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εξαιρετικός ο Τσιμίκας!

Εξαιρετικός ο Τσιμίκας!
Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2019 - 01:18

Ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στα πρώτα ματς του Ολυμπιακού για τη φετινή σεζόν είναι αδιαμφισβήτητα ο Κώστας Τσιμίκας.

Ο αμυντικός των Πειραιωτών δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, πραγματοποιώντας τρομερές εμφανίσεις, συμβάλλοντας στο να κρατήσει μέχρι στιγμής ο Θρύλος ανέπαφη την εστία του.

Ο Τσιμίκας κατάφερε να σταματήσει τόσο τον Καγιάμπα της Πλζεν όσο και τον Βίσκα της Μπασακσεχίρ και μάλιστα και στα δύο ματς. Δύο παίκτες εξαιρετικούς, τους οποίους όμως ο αμυντικός του Θρύλου κατάφερε νε εξουδετερώσει, δείχνοντας και εκείνος για μία ακόμη φορά την αξία του.

Ο Τσιμίκας με τις εμφανίσεις του αυτές έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος αυτή τη στιγμή τον προτιμάει από τον Λεονάρντο Κούτρη, δικαιώνοντας τον Πορτογάλο τεχνικό για την επιλογή του.

Διαβάστε επίσης

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη...

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη...

Ο Ολυμπιακός έχει πετύχει 7 γκολ μέχρι στιγμής, τα 5 από τα οποία έχουν προέλθει από στημένες μπάλες. Κάτι το οποίο μόνο τυχαίο δεν είναι, αλλά οφείλεται στη σκληρή δουλειά στο Ρέντη.

Ο Καμαρά ξεπέρασε τον... εαυτό του!

Ο Καμαρά ξεπέρασε τον... εαυτό του!

Στο δεύτερο ματς με την Μπασακσεχίρ στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο μέσος από τη Γουινέα «έπιασε» τα 2.645 αγωνιστικά λεπτά με την φανέλα του Ολυμπιακού, τα περισσότερα δηλαδή στην καριέρα του...