Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων για Κράσνονταρ!

Άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων για Κράσνονταρ!
Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2019 - 11:00
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Η ώρα των play offs του Champions League πλησιάζει! Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κάνει το αποφασιστικό βήμα, για να μπει στους ομίλους του Champions League και να δώσει, για ακόμη μία φορά, το παρών, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Εκεί, δηλαδή, όπου ανήκει. Στην προσπάθειά τους αυτοί, ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του, χρειάζονται ΤΩΡΑ, περισσότερο από ποτέ, την στήριξη του κόσμου. Το πρώτο παιχνίδι, με την Κράσνονταρ είναι, άλλωστε, εντός έδρας και ο Θρύλος θα χρειαστεί να πάρει ένα καλό προβάδισμα, ώστε να μπορέσει να το υπερασπιστεί στη ρεβάνς της Ρωσίας, μία εβδομάδα μετά.

Από τις 10:00 το πρωί, στα εκδοτήρια του γηπέδου Καραϊσκάκη, αλλά και από το ίντερνετ, μέσω του www.olympiacos.org οι ΓΑΥΡΟΙ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια του αγώνα με την Κράσνονταρ (Τρίτης 21/8 - 22:00) ώστε να γεμίσουν το Καραϊσκάκη και να σπρώξουν την ομάδα στη νίκη και στο πρώτο βήμα, μεταξύ των δύο αγώνων με τους Ρώσους. Καλό θα είναι, όσοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν εισιτήριο, να το πράξουν γρήγορα και να μην περιμένουν… τελευταία στιγμή αφού είναι σαφές ότι… δεν θα βρουν.

Το Καραϊσκάκη αναμένεται να είναι γεμάτο και κόντρα στην Κράσνονταρ, όπως ήταν και απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν, αλλά και την Μπασακσεχίρ. Ο κόσμος αντιλαμβάνεται τις, ρεαλιστικές, πιθανότητες του Θρύλου, για πρόκριση, κόντρα στης ρωσική ομάδα και επιθυμεί διακαώς να ζήσει από κοντά, ακόμη μία σπουδαία, ποδοσφαιρική βραδιά, Ολυμπιακού επιπέδου!

Διαβάστε επίσης