Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Μαρινάκης τηλεφώνησε στον Γκαρσία»

«Ο Μαρινάκης τηλεφώνησε στον Γκαρσία»
Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2019 - 11:20

Περίπλοκη έχει γίνει η υπόθεση του Ματέο Γκαρσία για τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός, για τον οποίο άπαντες στο λιμάνι επιθυμούν να φορέσει τα ερυθρόλευκα, δεν έχει ακόμη αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του. Οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο ποδοσφαιριστής ήταν κοντά στον Ερυθρό Αστέρα, όμως αυτό άλλαξε, λόγω… ενός τηλεφωνήματος, το οποίο ο Γκαρσία δέχθηκε.

Συγκεκριμένα, σερβικό δημοσίευμα, αναφέρει ότι την ώρα που ο Ματέο Γκαρσία ήταν έτοιμος να υπογράψει στα αδέρφια μας, από το Βελιγράδι, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη! Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, φέρεται να συζήτησε με τον παίκτη μία νέα προσφορά από τον Ολυμπιακό, προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή του.

Σύμφωνα, πάντα, με την ιστοσελίδα www.mozzartsport.com η οποία έγραψε το συγκεκριμένο θέμα, ο Ερυθρός Αστέρας είχε συμφωνήσει με τη Λας Πάλμας στα 1,8 εκατομμύρια ευρώ, για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή και μάλιστα τον περίμενε άμεσα στο Βελιγράδι. Ο Αστέρας «καίγεται» για να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά, όμως, σύμφωνα πάντα με τους Σέρβους, η νέα επικοινωνία, από πλευράς Ολυμπιακού, αλλάζει εκ νέου τα δεδομένα… Εν αναμονή εξελίξεων, λοιπόν.

Διαβάστε επίσης

Αχιλλέα ψυχάρα, ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ! (vid)

Αχιλλέα ψυχάρα, ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ! (vid)

Ο φίλαθλος του Ολυμπιακού, από τον Καναδά, Αχιλλέας Σταύρου, μοιράζεται την αγάπη και τη συγκίνηση που νιώθει, για τον Ολυμπιακό και το Καραϊσκάκη!