Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός βρήκε τον στόπερ που ήθελε και ο Σεμέδο το λιμάνι του!

Ο Ολυμπιακός βρήκε τον στόπερ που ήθελε και ο Σεμέδο το λιμάνι του!
Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2019 - 18:44

Ένας από τους πρωταγωνιστές του ξεκινήματος της νέας σεζόν για τον Ολυμπιακό είναι αδιαμφισβήτητα ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Πορτογάλος αμυντικός έχει δείξει με το… καλημέρα την τεράστια ποιότητα που διαθέτει, έχοντας άριστες τοποθετήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο, σίγουρες μεταβιβάσεις, ενώ είναι ανίκητος όταν η μπάλα βρίσκεται στον αέρα.

Ο Ολυμπιακός με την παρουσία του Σεμέδο στην ενδεκάδα του έχει καταφέρει να εξασφαλίσει σιγουριά στην άμυνα, με τον Πορτογάλο αμυντικό να έχει συμβάλλει στο να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους οι «ερυθρόλευκοι» στα πρώτα τέσσερα ματς της σεζόν. Την ίδια ώρα, ο Σεμέδο έχει σκοράρει ήδη δύο πολύ σημαντικά γκολ, δίνοντας λύσεις και στην επίθεση.

Ο Θρύλος, λοιπόν, δείχνει να βρίσκει στο πρόσωπο του 25χρονου στόπερ, τον σέντερ μπακ που έψαχνε εδώ και αρκετά χρόνια, με τον Σεμέδο να φαίνεται να βρίσκει το λιμάνι του.

Ο Πορτογάλος αμυντικός έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά στην καριέρα του και είχε την ανάγκη να «φτιάξει» ξανά το όνομά του. Κάτι το οποίο γίνεται από πολύ νωρίς πράξη, με τους συμπατριώτες του να τον αποθεώνουν στα πορτογαλικά Μέσα και τον Φερνάντο Σάντος να τον καλεί στην προεπιλογή της εθνικής του ομάδας.

Ο Σεμέδο σίγουρα νιώθει ήδη δικαιωμένος για την επιλογή του να πιέσει την Βιγιαρεάλ το προηγούμενο διάστημα, ώστε να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Και ακόμη βρίσκεται στην αρχή, γνωρίζοντας ότι μέσω των ομίλων του Champions League θα μπορέσει να επιστρέψει ξανά στο επίπεδο όπου βρισκόταν πριν από την… περιπέτειά του.

Γι’ αυτό είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα, ώστε να βοηθήσει τον Θρύλο να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Κράσνονταρ και να βρεθεί στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σε κάθε περίπτωση τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο 25χρονος είναι πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την έως τώρα συνεργασία τους, ελπίζοντας ότι θα συνεχιστεί με τον ίδιο τρόπο, προσφέροντας η μία πλευρά στην άλλη αυτά που χρειάζεται…

Διαβάστε επίσης

Έτοιμος να βοηθήσει και ο Ελ Αραμπί!

Έτοιμος να βοηθήσει και ο Ελ Αραμπί!

Ο «killer» του Ολυμπιακού φώναξε «παρών» στο οικογενειακό δίτερμα στο Ρέντη με τα 4 γκολ που σημείωσε, δείχνοντας ότι είναι έτοιμος να αρπάξει από τα μαλλιά την ευκαιρία όταν του δοθεί από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις...

Πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις...

Η Κράσνονταρ έδειξε κόντρα στην Πόρτο ότι είναι πολύ γρήγορη ομάδα, η οποία κυνηγάει τις αντεπιθέσεις, κάτι το οποίο σίγουρα θα έχει «διαβάσει» και ο Πέδρο Μαρτίνς...

Ανεβάζει στροφές για Κράσνονταρ...

Ανεβάζει στροφές για Κράσνονταρ...

Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε το πρωί της Παρασκευής (16/08) στο Ρέντη, ανεβάζοντας ρυθμούς ενόψει του πρώτου ματς με τους Ρώσους. Χωρίς προβλήματα η προπόνηση...