Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η δικαίωση του Μαρτίνς!

Η δικαίωση του Μαρτίνς!
Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2019 - 22:22

Ο Πέδρο Μαρτίνς στο ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου επέμεινε στο να παραμείνει στον Ολυμπιακό ο Ζοσέ Σα. Με τον ηγέτη του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη να κάνει πράξη την επιθυμία του Πορτογάλου τεχνικού, αγοράζοντας από την Πόρτο τον Πορτογάλο τερματοφύλακα.

Λίγο αργότερα, ο τεχνικός των Πειραιωτών είχε κάνει σαφές ότι ο «εκλεκτός» για την άμυνά της ομάδας που θέλει να «χτίσει» για τη νέα σεζόν είναι ο Ρούμπεν Σεμέδο. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, έπειτα από συνεχείς και δύσκολες διαπραγματεύσεις με την Βιγιαρεάλ έφερε τον 25χρονο στο Λιμάνι, προσφέροντας ένα ακόμη «δώρο» στον τεχνικό του Θρύλου.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού αν και βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της νέας σεζόν σίγουρα δικαιώνεται για τις δύο αυτές επιλογές του το προηγούμενο διάστημα.

Σα και Σεμέδο έχουν ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν, πραγματοποιώντας φανταστικές εμφανίσεις, οι οποίες οδήγησαν και τον Φερνάντο Σάντος να τους καλέσει στην προεπιλογή της εθνικής Πορτογαλίας.

Οι συμπατριώτες του Μαρτίνς τον έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο και με το παραπάνω, δικαιώνοντάς τον για την εμπιστοσύνη που έχει προς το πρόσωπό τους.

Κάτι το οποίο θα πρέπει να συνεχιστεί, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο τον Ολυμπιακό να πετύχει όλους τους στόχους του τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε επίσης