Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χαμός για ένα «μαγικό χαρτάκι» με Κράσνονταρ! Έφυγαν 6.000 την πρώτη ημέρα!

Χαμός για ένα «μαγικό χαρτάκι» με Κράσνονταρ! Έφυγαν 6.000 την πρώτη ημέρα!
Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2019 - 20:37

«Τρέλα» από τους ΓΑΥΡΟΥΣ για ένα «μαγικό χαρτάκι» για Κράσνονταρ. Ο κόσμος του Θρύλου έδειξε από την πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων για το μεγάλο ματς με τους Ρώσους στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 21 Αυγούστου ότι θα αποτελέσει και πάλι τον 12ο παίκτη των Πειραιωτών.

Οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» εξαφάνισαν 6.000 εισιτήρια και όπως γίνεται αντιληπτό τις επόμενες ημέρες τα εναπομείναντα εισιτήρια θα κάνουν και αυτά… φτερά.

Γι’ αυτό θα πρέπει ο κόσμος του Θρύλου να βιαστεί, προκειμένου να κλείσει και εκείνος θέση στο Ναό για το μεγάλο ματς με τους Ρώσους για τα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά όλο το 24ωρο μέσω ίντερνετ, ενώ από το πρωί του Σαββάτου (17/08) 10:00-15:00 οι ΓΑΥΡΟΙ θα μπορούν να τα προμηθευτούν και πάλι από τα εκδοτήρια στο Φαληρικό γήπεδο.

Ο κόσμος του Θρύλου είναι έτοιμος να παίξει και πάλι μεγάλη... μπάλα, δίνοντας ώθηση στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να βάλουν τις βάσεις πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στην Ρωσία στις 27 Αυγούστου.

Διαβάστε επίσης