Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έμαθα πολλά και πανηγύρισα απίστευτες νίκες σε έναν ιστορικό σύλλογο» (pic)

«Έμαθα πολλά και πανηγύρισα απίστευτες νίκες σε έναν ιστορικό σύλλογο» (pic)
Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019 - 00:40

Έναν χρόνο συμπλήρωσε ως παίκτης του Ολυμπιακού ο Γκιλιέρμε Τόρες. Ο Βραζιλιάνος μέσος έστειλε το δικό του συγκινητικό μήνυμα για τα όσα έχει ζήσει σε αυτή τη χρονιά μέσω των social media.

Ο Γκιλιέρμε ευχαρίστησε τον Θεό για το γεγονός ότι τον βοήθησε να βελτιώσει το παιχνίδι και τον εαυτό του, ενώ τόνισε ότι έχει μάθει μέσα από τον Ολυμπιακό πάρα πολλά και έχει πανηγυρίσει απίστευτες νίκες σε μία ιστορική ομάδα, όπως επισήμανε.

Τέλος, ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την υποδοχή σε εκείνον και στην οικογένειά του στη χώρα μας.

Αναλυτικά το μήνυμα του Γκιλιέρμε Τόρες:

«Ένας χρόνος στον Ολυμπιακό. Μία περίοδο που έμαθα πολλά και έζησα νέες εμπειρίες. Εγώ και η οικογένειά μου ζήσαμε έντονα αυτή την αλλαγή και λάβαμε χαρά από όλους, παίκτες, το προσωπικό, τους οπαδούς, τους υπάλληλους της ομάδας.

Σε αυτή την εποχή στην Ελλάδα, μπορώ να σας πω πολλές ιστορίες και πράγματα που έχω κερδίσε. Έχω σκοράρει και έχω πανηγυρίσει απίστευτες νίκες σε αυτό τον ιστορικό σύλλογο.

Ευχαριστώ τον Θεό και όλους που με βοήθησε να βελτιώσω τον εαυτό μου, σε αυτό τον πρώτο μου χρόνο στην Ελλάδα».

Διαβάστε επίσης

Δεν τους βλέπει!

Δεν τους βλέπει!

Ο Βαλμπουενά είναι πραγματικά εξαιρετικός στο ξεκίνημα της σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο μαρτυρούν και οι αριθμοί του, έχοντας συμμετοχή στα 4 από τα 7 γκολ των Πειραιωτών!