Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θαυμασμός (και... φόβος) Κράσνονταρ για Βαλμπουενά!

Θαυμασμός (και... φόβος) Κράσνονταρ για Βαλμπουενά!
Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019 - 13:00

Με το... καλημέρα στον Ολυμπιακό, ο Ματιέ Βαλμπουενά έχει δείξει την τεράστια κλάση και ποιότητα του...

Με τον Γάλλο σούπερ σταρ να έχει έως τώρα συμμετοχή σε τέσσερα «ερυθρόλευκα» γκολ (τρεις ασίστ, ένα τέρμα) σε ισάριθμα επίσημα ματς! Κάτι το οποίο... τρομάζει την Κράσνονταρ!

Η αντίπαλος του Θρύλου στα πλέι οφ του Champions League ξέρει τι εστί Βαλμπουενά. Ο άσος των Πειραιωτών, άλλωστε, στη θητεία του στην Ντιναμό Μόσχας, σε ένα χρόνο και... κάτι δηλαδή, σκόραρε έξι γκολ και μοίρασε 14 ασίστ!

Οι Ρώσοι δεν τον έχουν ξεχάσει. Για αυτό και στα καθημερινά τους ρεπορτάζ, με αφορμή τα ματς των «ερυθρόλευκων» με την Κράσνονταρ, για τα πλέι οφ του Champions League, στέκονται στον Γάλλο παιχταρά...

Ιστοσελίδα, λοιπόν, έγραψε για τον 35χρονο μεσοεπιθετικό: «Πριν φτάσει στους ομίλους του Champions League, η Κράσνονταρ, χρειάζεται ένα ακόμα βήμα. Για να επιτευχθεί αυτό, πρέπει να περάσει και τον ελληνικό Ολυμπιακό, στον οποίο ηγέτης είναι ο παλιός μας... φίλος Βαλμπουενά.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής ήταν πιθανότατα ο τελευταίος παίκτης υψηλού επιπέδου στην Ντιναμό Μόσχας του Ρότενμπεργκ! Έδωσε εξαιρετικές πάσες, εξαιρετικές εκτελέσεις στις στατικές φάσεις και πέτυχε γκολ με ατομικές προσπάθειες! Με αυτόν στην σύνθεση της, η Ντιναμό διέλυσε κάθε αντίπαλο της, στους ομίλους του Europa League, εκείνη την σεζόν. Και ο Βαλμπουενά επιστρέφει τώρα στην Ρωσία και είναι πολύ χαρούμενος για αυτό.

Κατά την διάρκεια της καριέρας του, έχει αλλάξει πολλά κλαμπ. Και όπου και αν πήγε, κατάφερε να κερδίσει μόνο αγάπη και σεβασμό! Και μπορεί αυτή την στιγμή ο Βαλμπουενά να μην είναι στην κατάσταση που ήταν εκείνα τα χρόνια, αλλά παραμένει μια πολύ σημαντική μονάδα για τον Ολυμπιακό.

Και οι Ρώσοι φίλαθλοι, θα πρέπει να θυμούνται πως ο Βαλμπουενά αν βρεθεί σε καλή μέρα, μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα στον αντίπαλο του».

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων...

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων...

«Μαγικά χαρτάκια» για το ματς (21/8) του Ολυμπιακού με την Κράσνονταρ στον Ναό, πωλούνται και σήμερα, Σάββατο (17/8) στα εκδοτήρια, από τις 10:00 έως τις 15:00 και, φυσικά, μέσω ίντερνετ...