Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δίχως προβλήματα για τον Μαρτίνς

Δίχως προβλήματα για τον Μαρτίνς
Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019 - 21:19

Ανεβαίνει η ένταση στο Ρέντη, με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να προετοιμάζονται, για την πρώτη μάχη των play offs του Champions League, με αντίπαλο την ρωσική Κράσνονταρ. Η προπόνηση του Σαββάτου κύλησε σε αυτό το μοτίβο, με πολλή τακτική και ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Ο Πορτογάλος, ο οποίος μελέτησε -και σήμερα- την προσεχή αντίπαλο του Θρύλου, στο ματς με την Τάμποφ, έχει συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό του, ως προς τα θετικά και τα αρνητικά των Ρώσων και τον τρόπο με τον οποία θα τα κοντράρει και θα τα αντιμετωπίσει.

Στο ιατρικό σκέλος, ο Ποντένσε δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως το ελαφρύ πρόβλημα, το οποία αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα, στους προσαγωγούς και να είναι απολύτως έτοιμος, για την πρώτη κόντρα με την Κράσνονταρ. Ο Γκιλιέρμε, επίσης, δεν έχει κανένα λόγο να ανησυχεί τον προπονητή του, καθώς όπως θυμάστε είχε αντικατασταθεί στο φινάλε, από τον Κούτρη. Ο Βραζιλιάνος «εγκέφαλος» του Ολυμπιακού στη μεσαία γραμμή, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και η αλλαγή του σε εκείνο το σημείο, έγινε λόγω κόπωσης, η οποία επέφερε κράμπες. Τίποτα περισσότερο.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται αύριο, ξανά με προπόνηση, ενώ αναμένεται να γίνουν γνωστές (το πιο πιθανό αύριο Κυριακή) οι ώρες προπόνησης και συνέντευξης Τύπου Ολυμπιακού και Κράσνονταρ, την παραμονή του αγώνα.

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός δεν ξεπουλάει

Ο Ολυμπιακός δεν ξεπουλάει

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι υποθέσεις ξένων ομάδων, οι οποίες ενδιαφέρονται για παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά ο Θρύλος… δεν αγχώνεται.

Πλήρης… γεύση από Κράσνονταρ (vid)

Πλήρης… γεύση από Κράσνονταρ (vid)

Δείτε, πέραν των γκολ, τις καλύτερες φάσεις του αγώνα της Κράσνονταρ με την Τάμποφ και τη νίκη με 2-0, λίγες ημέρες πριν το πρώτο ματς με τον Θρύλο.