Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός δεν ξεπουλάει

Ο Ολυμπιακός δεν ξεπουλάει
Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019 - 21:57

Έχει ταλέντο ο Ολυμπιακός, να φτιάχνει την αξία των παικτών του. Να τη μετατρέπει σε… υπεραξία, μάλιστα. Πόσο συχνά ακούμε νέα, από το εξωτερικό, για ενδιαφέρον ομάδων από Ευρώπη και όχι μόνο, για παίκτες του Θρύλου. Ποσά ακούγονται, αριθμοί γράφονται, αλλά ο Ολυμπιακός… περιμένει. Είναι ξεκάθαρη η θέση της Διοίκησης του Θρύλου, σε ό,τι αφορά τους παίκτες του: Δεν ξεπουλάει.

Σκέφτεται 5 εκατομμύρια η Μπολόνια, για Μπουχαλάκη, διαβάζουμε. Ο Ολυμπιακός θέτει το όριό του. Την τιμή του. Σκέφτονται 7 εκατομμύρια οι Ισπανοί για Κούτρη. Ο Ολυμπιακός θέτει την τιμή, την οποία κρίνει σωστή, δίκαια, για τον ποδοσφαιριστή. Το ίδιο ισχύει και για την στάση του Ολυμπιακού, για τον Ομάρ. Και περιμένει. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεται. Δεν βγαίνει κάτι από τη βιασύνη. Ο Ολυμπιακός δεν… πεινάει. Έχει ΣΟΒΑΡΗ Διοίκηση. Έχει υπόβαθρο. Είναι οικονομικά υγιής και εύρωστος. Κάνει ο ίδιος κουμάντο στην τύχη του και στα «πάρε-δώσε», τα οποία θέλει να κάνει, για παίκτες του.

Η ουσία είναι μία. Και δεν αλλάζει. Ο Ολυμπιακός δεν ξεπουλάει. Δεν θα «σκοτώσει» τον Μπουχαλάκη, τον οποίο ο Μαρτίνς χρησιμοποιεί βασικό. Δεν θα… ανοίξει διάπλατα την πόρτα για να φύγει ο Κούτρης, ακόμη και αν βασικός παίζει, τώρα, ο Τσιμίκας. Ο Κούτρης υπολογίζεται. Για τον Ομάρα, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Και τόσο εκείνος, όσο και όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού, παραχωρούνται μόνο στη σωστή τιμή. Αυτή που κάνει καλό και στα οικονομικά του Θρύλου. Και στο πρεστίζ του. Και στο όνομα του παίκτη, αλλά και στο… στάτους της ομάδας που αγοράζει.

Διαβάστε επίσης

Πλήρης… γεύση από Κράσνονταρ (vid)

Πλήρης… γεύση από Κράσνονταρ (vid)

Δείτε, πέραν των γκολ, τις καλύτερες φάσεις του αγώνα της Κράσνονταρ με την Τάμποφ και τη νίκη με 2-0, λίγες ημέρες πριν το πρώτο ματς με τον Θρύλο.

Σεμέδο ο… χορευτής (vid)

Σεμέδο ο… χορευτής (vid)

Στόπερ, σκόρερ και… on fire με τις χορευτικές του κινήσεις, είναι ο Πορτογάλος άσος του Ολυμπιακού!