Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να δουλέψουμε ενόψει Ολυμπιακού»

«Να δουλέψουμε ενόψει Ολυμπιακού»
Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019 - 15:05

Ο Βάντερσον ήταν ο κορυφαίος της Κράσνονταρ, στο χθεσινό (17/8) 2-0 επί της Ταμπόφ, για την έκτη αγωνιστική στο ρωσικό πρωτάθλημα.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ της αντιπάλου του Ολυμπιακού, μετά την λήξη του ματς, δήλωσε:

«Αυτός ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας για εμάς, το γνωρίζαμε από πριν. Ο αντίπαλος είναι δύσκολος και επειδή έχουμε πολλά παιχνίδια όλο αυτό το διάστημα, δεν είναι εύκολα τα πράγματα από άποψη φυσικής κατάστασης! Ωστόσο, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και κάναμε τα πάντα για να κερδίσουμε αυτό τον αγώνα.

Πρέπει πάντα να κυνηγάμε το γκολ. Έχουμε πάντα τον στόχο να μπούμε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να σκοράρουμε. Ο προπονητής μας είπε στο ημίχρονο να μπούμε όσο το δυνατόν πιο δυνατά, προκειμένου να πετύχουμε όσο περισσότερα γκολ γίνεται, για να κάνουμε πιο... εύκολη την ζωή μας».

Μάλιστα, ο Βάντερσον ρωτήθηκε για την επερχόμενη «μάχη» (21/8) των Ρώσων με τον Θρύλο, στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τα πλέι οφ του Champions League και απάντησε χαρακτηριστικά:

«Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να δουλεύουμε όλο και πιο πολύ. Έχουμε κάνει σκληρή δουλειά στο γήπεδο και έτσι, η ομάδα μας γίνεται πιο ανταγωνιστική. Οι συνεργασίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών βελτιώνονται όλο και περισσότερο και αυτές οι νίκες που έχουμε πετύχει, μας βοηθάνε να βελτιώσουμε το παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης

Στα «σίγουρα», όπως πέρσι τέτοια εποχή!

Στα «σίγουρα», όπως πέρσι τέτοια εποχή!

Όπως πέρσι, έτσι και φέτος, ο Πέδρο Μαρτίνς καθοδηγεί τον Ολυμπιακό στα προκριματικά της Ευρώπης με τα ίδια πρόσωπα στην ενδεκάδα! Και αυτό φαίνεται, ότι θα κάνει και κόντρα στην Κράσνονταρ...