Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χτυπούν» στο πρώτο μέρος οι Ρώσοι...

«Χτυπούν» στο πρώτο μέρος οι Ρώσοι...
Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019 - 20:58

Την Κράσνονταρ θα αντιμετωπίσει την προσεχή Τετάρτη (21/08) ο Ολυμπιακός στο πρώτο από τα δύο ματς για τα πλέι οφ του Champions League.

Οι Ρώσοι πριν έρθουν στο Φαληρικό γήπεδο, πήραν μία ακόμη νίκη το Σάββατο (17/08) με 2-0 κόντρα στην Τάμποφ. Σε αυτό το παιχνίδι, το οποίο παρακολούθησε ο Πέδρο Μαρτίνς μαζί με τους συνεργάτες του, φάνηκε και πάλι ότι η Κράσνονταρ μπαίνει πολύ δυνατά στις αναμετρήσεις της.

Πιο συγκεκριμένα, οι Ρώσοι σκόραραν μόλις στο 2’ λεπτό του αγώνα, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ. Αυτό το γκολ ήταν το 5ο συνεχόμενο για την Κράσνονταρ το οποίο σημειώθηκε στο πρώτο μέρος των αναμετρήσεών της. Είχαν προηγηθεί τα 3 κόντρα στην Πόρτο και 1 κόντρα στην Ρουμπίν Καζάν. Στη συνέχεια, η Κράσνονταρ σκόραρε και στο 2ο μέρος κόντρα στην Τάμποφ για το τελικό 2-0.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, χρειάζεται μέγιστη προσοχή στο ξεκίνημα της αναμέτρησης τόσο στο Φάληρο όσο και στη ρεβάνς στην Ρωσία, με τους «ερυθρόλευκους» να πρέπει να εκμεταλλευτούν τον κόσμο τους στα πρώτα λεπτά, όμως, να έχουν και μέγιστη προσοχή και στην άμυνά τους.

Διαβάστε επίσης

Απίθανος Μίχελ… «Δεν ήξερε ο Σαββίδης ότι είχε όπλο μαζί του»…

Απίθανος Μίχελ… «Δεν ήξερε ο Σαββίδης ότι είχε όπλο μαζί του»…

Αμετανόητος ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ… Τόνισε ότι ο Σαββίδης δεν είχε καταλάβει ότι είχε πάνω του όπλο στο «ντου» στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ ότι ο ίδιος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να… μιλήσει-και όχι για να απειλήσει- τον Κομίνη.

«Καθαρή» νίκη για να έχει τον πρώτο λόγο στην Ρωσία...

«Καθαρή» νίκη για να έχει τον πρώτο λόγο στην Ρωσία...

Ο Ολυμπιακός θέλει να διευρύνει το σερί που τρέχει με μηδέν στην άμυνα και κόντρα στην Κράσνονταρ και με τη βοήθεια του κόσμου του να πάρει μία «καθαρή» νίκη, βάζοντας τις βάσεις πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στην Ρωσία.