Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πίστη, πάθος, δουλειά για την επιστροφή στα αστέρια!

Πίστη, πάθος, δουλειά για την επιστροφή στα αστέρια!
Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019 - 23:48

Αντίστροφα σιγά-σιγά μπαίνουμε για τον πρώτο «τελικό» του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του Champions League κόντρα στην Κράσνονταρ.

Οι Πειραιώτες έχουν αφήσει πίσω τους τις προκρίσεις με Πλζεν και Μπασακσεχίρ και έχουν στρέψει όλη την προσοχή τους στα δύο ματς με την ρωσική ομάδα, γνωρίζοντας ότι έχουν μπροστά τους πολύ δύσκολο έργο.

Ωστόσο, αυτό που επικρατεί αυτή τη στιγμή στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» είναι η πίστη ότι θα τα καταφέρουν. Το πάθος ξεχειλίζει στους Πειραιώτες για την επιστροφή στους ομίλους του Champions League, κάτι το οποίο πρέπει όμως να φανεί και εντός των αγωνιστικών χώρων.

Η πίστη και το πάθος των «ερυθρόλευκων» αποτελεί τον οδηγό για να κάνουν το πρώτο βήμα την προσεχή Τετάρτη (18/08) για την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όμως, για να το πετύχουν όλοι γνωρίζουν ότι θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά στην προετοιμασία τους.

Κάτι το οποίο γίνεται πράξη, με τους «ερυθρόλευκους» να ανεβάζουν συνεχώς ρυθμούς, ώστε να παρουσιαστούν όπως πρέπει στο μεγάλο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στους Ρώσους.

Διαβάστε επίσης

Θα έχουν πολλή δουλειά Ομάρ και Τσιμίκας...

Θα έχουν πολλή δουλειά Ομάρ και Τσιμίκας...

Οι δύο εξτρέμ της Κράσνονταρ Βάντερσον και Σουλεϊμάνοφ δείχνουν να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, με τα μπακ του Θρύλου να πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να τους σταματήσουν.

Το όνειρο των ομίλων του Champions League...

Το όνειρο των ομίλων του Champions League...

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δεν βλέπουν την ώρα για τις «μάχες» με την Κράσνονταρ, όντες πανέτοιμοι να τα δώσουν όλα, ώστε να κάνουν ένα από τα όνειρά τους πραγματικότητα.