Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το όνειρο των ομίλων του Champions League...

Το όνειρο των ομίλων του Champions League...
Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019 - 23:26

Δύο βήματα μακριά από την είσοδό του στους ομίλους του Champions League βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος για να τα καταφέρει θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο και της Κράσνονταρ.

Πολλοί από τους παίκτες του Θρύλου δεν είχαν έως τώρα την ευκαιρία να αγωνιστούν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, κάτι το οποίο αποτελεί όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή.

Έτσι, είναι «διψασμένοι» και δεν βλέπουν την ώρα για τις δύο «μάχες» με τους Ρώσους, όντες πανέτοιμοι και αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να τα καταφέρουν. Κάτι το οποίο τόνισε και σε δηλώσεις του στην Realnews και στον Διονύση Βερβελέ ο Γκιλιέρμε Τόρες.

Το κίνητρο για τους «ερυθρόλευκους» είναι πάρα πολύ μεγάλο και πλέον μένει να δείξουν το πόσο πολύ θέλουν να αγωνιστούν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και στα δύο παιχνίδια με την ρωσική ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Θα έχουν πολλή δουλειά Ομάρ και Τσιμίκας...

Θα έχουν πολλή δουλειά Ομάρ και Τσιμίκας...

Οι δύο εξτρέμ της Κράσνονταρ Βάντερσον και Σουλεϊμάνοφ δείχνουν να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, με τα μπακ του Θρύλου να πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να τους σταματήσουν.

Η αυτοπεποίθηση του Σα...

Η αυτοπεποίθηση του Σα...

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας του Θρύλου νιώθει πάρα πολύ καλά στους Πειραιώτες, κάτι το οποίο βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο, κάνοντας καλύτερους και τους συμπαίκτες του.