ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020
Ντουντούκα
Θρύλε κάνε και απόψε την υπέρβασή σου... Μόνο εσύ μπορείς!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Το αβαντάζ που θέλει να… χαλάσει

Το αβαντάζ που θέλει να… χαλάσει
Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 - 10:07

Ο ρυθμός, από τα επίσημα παιχνίδια, τα οποία οι ποδοσφαιριστές της Κράσνονταρ έχουν΄ήδη δώσει, είναι αναμφίβολα ένα πλεονέκτημα, το οποίο οι Ρώσοι έχουν, έναντι του Θρύλου. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού έχει ήδη αρκετά παιχνίδια πρωταθλήματος στα πόδια της και αυτό της της δίνει ένα αβαντάζ, το οποίο ο Θρύλος θα κληθεί να αντιμετωπίσει.

Ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να… καταστήσει άχρηστο αυτό το πλεονέκτημα, «πνίγοντας» την Κράσνονταρ στο Καραϊσκάκη και καθιστώντας τον Ολυμπιακό σε θέση ισχύος, από το πρώτο παιχνίδι. Θέλει, δηλαδή, ο Πέδρο Μαρτίνς, να πάρει ο Ολυμπιακός την μπάλα στα πόδια του, να κρατήσει την κατοχή και να μην επιτρέψει στους Ρώσους να κάνουν το παιχνίδι τους και να καταφέρουν να «κυριαρχήσουν».

Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει, από το πρώτο ματς, σκορ πρόκρισης. Καθαρό σκορ, δίχως γκολ παθητικό και με εμφάνιση πειστική, ενόψει της ρεβάνς. Με αυτό τον τρόπο, η Κράσνονταρ θα χάσει το πλεονέκτημα του ρυθμού που έχει, σε σχέση με τον Ολυμπιακό και ο Θρύλος θα μπορέσει να μπει από πάνω.

Διαβάστε επίσης

Ο Μποσίλια και οι άλλοι

Ο Μποσίλια και οι άλλοι

Στοχευμένες κινήσεις για το κέντρο και χωρίς πίεση, για τον Ολυμπιακό, ο οποίος προχωράει τα μεταγραφικά του.