Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το αβαντάζ που θέλει να… χαλάσει

Το αβαντάζ που θέλει να… χαλάσει
Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 - 10:07

Ο ρυθμός, από τα επίσημα παιχνίδια, τα οποία οι ποδοσφαιριστές της Κράσνονταρ έχουν΄ήδη δώσει, είναι αναμφίβολα ένα πλεονέκτημα, το οποίο οι Ρώσοι έχουν, έναντι του Θρύλου. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού έχει ήδη αρκετά παιχνίδια πρωταθλήματος στα πόδια της και αυτό της της δίνει ένα αβαντάζ, το οποίο ο Θρύλος θα κληθεί να αντιμετωπίσει.

Ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να… καταστήσει άχρηστο αυτό το πλεονέκτημα, «πνίγοντας» την Κράσνονταρ στο Καραϊσκάκη και καθιστώντας τον Ολυμπιακό σε θέση ισχύος, από το πρώτο παιχνίδι. Θέλει, δηλαδή, ο Πέδρο Μαρτίνς, να πάρει ο Ολυμπιακός την μπάλα στα πόδια του, να κρατήσει την κατοχή και να μην επιτρέψει στους Ρώσους να κάνουν το παιχνίδι τους και να καταφέρουν να «κυριαρχήσουν».

Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει, από το πρώτο ματς, σκορ πρόκρισης. Καθαρό σκορ, δίχως γκολ παθητικό και με εμφάνιση πειστική, ενόψει της ρεβάνς. Με αυτό τον τρόπο, η Κράσνονταρ θα χάσει το πλεονέκτημα του ρυθμού που έχει, σε σχέση με τον Ολυμπιακό και ο Θρύλος θα μπορέσει να μπει από πάνω.

Διαβάστε επίσης

Ο Μποσίλια και οι άλλοι

Ο Μποσίλια και οι άλλοι

Στοχευμένες κινήσεις για το κέντρο και χωρίς πίεση, για τον Ολυμπιακό, ο οποίος προχωράει τα μεταγραφικά του.