Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μην τους δώσετε αντεπιθέσεις»

«Μην τους δώσετε αντεπιθέσεις»
Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 - 10:52

Σημαντικό ρόλο θα παίξει -και- σε αυτή τη δυάδα προκριματικών αγώνων, τελευταία πριν τους ομίλους του Champions League, η τακτική. Ο Ολυμπιακός μπορεί να καταφέρει να προκριθεί στη φάση των ομίλων, απέναντι στην Κράσνονταρ. Έχει τα φόντα για να το πετύχει, όμως αυτό που χρειάζεται, είναι -και εδώ- σωστή τακτική προσέγγιση και καλό διάβασμα του αντιπάλου. Και για τα δύο είναι υπεύθυνος ο Πέδρο Μαρτίνς, όμως τις εντολές του θα φέρουν μέσα στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές του.

Σε αυτούς, λοιπόν, ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε μία πολύ σημαντική οδηγία: «Μην δώσετε αντεπιθέσεις στην Κράσνονταρ». Ο Πορτογάλος τεχνικός ποντάρει πολλά στην αναχαίτιση τέτοιων φάσεων, τις οποίες οι Ρώσοι θα προσπαθήσουν να βγάλουν. Το έκαναν και με την Τάμποφ, στο ματς του Σαββάτου. Έτσι προήλθε το πρώτο γκολ, με τον Βάντερσον να… τρέχει σχεδόν όλο το γήπεδο και να τελειώνει τη φάση… Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει αυτό να μη γίνει, στο Καραϊσκάκη την Τετάρτη.

Για να προσεχθεί αυτή η παράμετρος και να αντιμετωπιστεί με επιτυχία, ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί γρήγορες επιστροφές και ελαχιστοποίηση των λαθών, στη δική του επίθεση. Τα δύο κεντρικά χαφ θα έχουν αρκετή δουλειά, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τους δύο ακραίους μπακ, οι οποίοι θα πρέπει να προσέξουν πάρα πολύ τις επιστροφές τους. Επάνω σε αυτά έχει δουλέψει αρκετά ο Πέδρο Μαρτίνς τις τελευταίες ημέρες. Και εκεί ποντάρει, για να ανακόψει τον κίνδυνο που μπορεί να φέρει η Κράσνονταρ.

Διαβάστε επίσης

Ενημέρωση για τα ΑμΕΑ

Ενημέρωση για τα ΑμΕΑ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τους φιλάθλους ΑμΕΑ της ομάδας, ενόψει του αγώνα με την Κράσνονταρ.

Ο Μποσίλια και οι άλλοι

Ο Μποσίλια και οι άλλοι

Στοχευμένες κινήσεις για το κέντρο και χωρίς πίεση, για τον Ολυμπιακό, ο οποίος προχωράει τα μεταγραφικά του.