Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 15 ΔΙΠΛΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 15 ΔΙΠΛΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 - 18:34

Πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό στο ελληνικό πρωτάθλημα για τη νέα σεζόν, με τους «ερυθρόλευκους» να υποδέχονται το Σάββατο (24/08, 21:30) τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το Stoiximan.gr και το gavros.gr σας δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε από κοντά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση της αγαπημένης σας ομάδας, παρέχοντας σας 15 διπλά εισιτήρια.

Πατήστε στην παρακάτω ανάρτηση για να διαβάσετε τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να λάβετε μέρος στην κλήρωση και να είστε εσείς οι τυχεροί που θα βρεθείτε στο Ναό για το ξεκίνημα του Θρύλου στο δρόμο για την επιστροφή στην κορυφή στο πρωτάθλημα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Το πρωτάθλημα αρχίζει και μη χάσεις τη δυνατότητα να είσαι ένας από τους τυχερούς που θα βρεθούν στο πλευρό της ομάδας μας το βράδυ του Σαββάτου (24/8, 21:30) απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Κερδίστε δεκαπέντε διπλά εισιτήρια, προσφορά του μεγάλου χορηγού Stoiximan.gr και του gavros.gr Για να πάρεις μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα: ???? Κάνε follow το @stoiximan.gr και το @gavros.gr ???? Comment και tag έναν φίλο σου *Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη www.gavros.gr (@gavros.gr) στις

Διαβάστε επίσης

Χρειάζεται άριστους, τακτικά, εξτρέμ!

Χρειάζεται άριστους, τακτικά, εξτρέμ!

Μεγάλο όπλο της Κράσνονταρ είναι τα άκρα της, στην επίθεση. Ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί τους ακραίους μεσοεπιθετικούς του να είναι άριστοι, τακτικά και στα δύο ματς!