Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παροξυσμός από τους ΓΑΥΡΟΥΣ! Μόλις 2.000 εισιτήρια για Κράσνονταρ!

Παροξυσμός από τους ΓΑΥΡΟΥΣ! Μόλις 2.000 εισιτήρια για Κράσνονταρ!
Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 - 20:31

Απίστευτα μεγάλη είναι η «δίψα» του κόσμου του Ολυμπιακού για τον πρώτο «τελικό» με την Κράσνονταρ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα πλέι οφ του Champions League.

Οι ΓΑΥΡΟΙ έχουν εξαφανίσει ήδη τα περισσότερα «μαγικά χαρτάκια» για το ματς της Τετάρτης (21/08) στον Ναό, με μόλις 2.000 να απομένουν διαθέσιμα!

Ο κόσμος του Θρύλου δείχνει για μία ακόμη φορά την τεράστια στήριξή του στην αγαπημένη του ομάδα, στέλνοντας από νωρίς μήνυμα ότι θα αποτελέσει τον 12ο παίκτη του Ολυμπιακού και κόντρα στους Ρώσους, δίνοντας του ώθηση να κάνει το πρώτο βήμα για την επιστροφή στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, τα διαθέσιμα εισιτήρια θα κάνουν άμεσα… φτερά, γι’ αυτό ο κόσμος του Ολυμπιακού θα πρέπει να βιαστεί για να πάρει θέση στο Φαληρικό γήπεδο και να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα να φτάσει σε μία ακόμη Θρυλική, μαγική βραδιά.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλοι των Πειραιωτών μπορούν να κλείσουν θέση στο Ναό για το μεγάλο ματς με την Κράσνονταρ είτε μέσω ίντερνετ όλο το 24ωρο, είτε ξανά από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» από το πρωί της Τρίτης (20/08, 10:00-18:00).

Διαβάστε επίσης

Διεθνής… «ερυθρόλευκη» άμυνα!

Διεθνής… «ερυθρόλευκη» άμυνα!

Όλοι, σχεδόν, οι αμυντικοί του Ολυμπιακού είναι διεθνείς με τις εθνικές τους ομάδες, κάτι το οποίο μαρτυρά και τον λόγο που οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κρατήσει το μηδέν μέχρι στιγμής στα μετόπισθεν.