Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει «πληγώσει» τον Καμπελά ο Ολυμπιακός! (vid)

Έχει «πληγώσει» τον Καμπελά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 - 21:24

Την Κράσνονταρ θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την προσεχή Τετάρτη (21/08) στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πρώτο από τα δύο ματς για τα πλέι οφ του Champions League.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν βρεθεί ξανά αντιμέτωπες στο παρελθόν, ωστόσο, δύο παίκτες των Ρώσων γνωρίζουν το Φαληρικό γήπεδο.

Ο ένας φυσικά είναι ο Μάρκους Μπεργκ, ο άλλος είναι ο Ρεμί Καμπελά. Ο Γάλλος μέσος έχει αγωνιστεί ξανά κόντρα στον Ολυμπιακό στο Ναό και μάλιστα έχει δυσάρεστες αναμνήσεις από τους «ερυθρόλευκους».

Ο Καμπελά τη σεζόν 2012-13 αγωνιζόταν στην Μονμπελιέ και είχε αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 από τους Πειραιώτες. Τα γκολ τότε για τον Θρύλο είχαν σημειώσει οι Μασάδο, Γκρέο και Μήτρογλου. Σε εκείνο το παιχνίδι ο Καμπελά είχε αγωνιστεί στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό και στην Γαλλία με 2-1 χάρη σε τέρματα των Τοροσίδη και Μήτρογλου, σε ένα ματς όπου είχε αγωνιστεί και στα 90 λεπτά..

Έχει «πληγώσει» τον 29χρονο χαφ ο Θρύλος και θέλει να το κάνει ξανά, βάζοντας τις βάσεις για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Διαβάστε επίσης

Δεν παίρνει Τέγιο η Κράσνονταρ

Δεν παίρνει Τέγιο η Κράσνονταρ

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του Champions League δεν θα προχωρήσει τουλάχιστον σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο στην απόκτηση του άσου της Μπέτις.

Διεθνής… «ερυθρόλευκη» άμυνα!

Διεθνής… «ερυθρόλευκη» άμυνα!

Όλοι, σχεδόν, οι αμυντικοί του Ολυμπιακού είναι διεθνείς με τις εθνικές τους ομάδες, κάτι το οποίο μαρτυρά και τον λόγο που οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κρατήσει το μηδέν μέχρι στιγμής στα μετόπισθεν.