Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχεις δύναμή σου, Ολυμπιακέ... (vids)

Έχεις δύναμή σου, Ολυμπιακέ... (vids)
Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 - 23:15

Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν την τεράστια στήριξη που δείχνει ο κόσμος του Ολυμπιακού προς την αγαπημένη του ομάδα. Κάτι το οποίο φάνηκε με το… καλημέρα και τη νέα σεζόν που έχει ξεκινήσει, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ στα μέσα του καλοκαιριού να γεμίζουν το Φαληρικό γήπεδο και να δίνουν απίστευτη ώθηση στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς για να πάρουν την πρόκριση κόντρα σε Πλζεν και Μπασακσεχίρ.

Οι ΓΑΥΡΟΙ έπαιξαν… μεγάλη μπάλα στα δύο πρώτα εντός έδρας ματς των Πειραιωτών για τη νέα αγωνιστική περίοδο και δείχνουν αποφασισμένοι να δημιουργήσουν και κόντρα στην Κράσνονταρ μαγική ατμόσφαιρα, αποτελώντας τον 12ο παίκτη του Θρύλου στην πρώτη «μάχη» με τους Ρώσους για τα πλέι οφ του Champions League.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν εξαφανίσει τα περισσότερα διαθέσιμα εισιτήρια, δύο ημέρες πριν γίνει η σέντρα με την Κράσνονταρ, και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει sold out στη μεγάλη αυτή αναμέτρηση, αφού απομένουν διαθέσιμα μόλις 2.000 «μαγικά χαρτάκια».

Οι ΓΑΥΡΟΙ γνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός με τη βοήθειά τους μπορεί να «λυγίσει» στο Κάστρο του οποιαδήποτε αντίπαλο και είναι πανέτοιμοι να κάνουν ό,τι μπορούν και με τη δυνατή τους φωνή να δώσουν την έξτρα δύναμη στους παίκτες της ομάδας να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Έχεις δύναμή σου, Ολυμπιακέ… Τον πύρινό σου κόσμο, που δεν λυγά ποτέ», λέει το σύνθημα των ΓΑΥΡΩΝ, το οποίο έχει φανεί περίτρανα από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν και θα γίνει αντιληπτό και κόντρα στην Κράσνονταρ.

Δείτε δύο βίντεο από την «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος του Θρύλου στα δύο ματς με Πλζεν και Μπασακσεχίρ και πάρτε... γεύση για το τι θα ακολουθήσει και την προσεχή Τετάρτη (21/08).

Διαβάστε επίσης

«Θα δώσουμε “μάχη” στην Αθήνα»

«Θα δώσουμε “μάχη” στην Αθήνα»

Ο 29χρονος μέσος της Κράσνονταρ, Ρουσλάμ Καμπόλοφ μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».