Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σενάρια για το... καλό του Σαββίδη

Σενάρια για το... καλό του Σαββίδη
Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019 - 08:33
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Παρότι ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από το Champions League την περασμένη Τρίτη από τον Αγιαξ και την επόμενη Πέμπτη για τα πλέι οφ του Europa League έχει μπροστά του την Ιντερ Μπρατισλάβας, αντί λοιπόν να ασχοληθούν με την ομάδα της Σλοβακίας, έχει κολλήσει η... βελόνα θυμήθηκαν την ίδια ...καραμέλα. Ολόκληρη η επικοινωνία τους στηρίζεται «σε περσινά ξινά σταφύλια», καθώς βλέπουν φαντάσματα ότι τάχα ασχολούνται μαζί τους.

Οι Θεσσαλονικείς δείχνουν να πλάθουν σενάρια στη... σφαίρα της φαντασίας τους και μόνιμα τους φταίνε οι άλλοι. Παραδόξως, κανένας δεν ακουμπά τον Σαββίδη, αν και δεν έγιναν σημαντικές μεταγραφές ενώ υπήρξαν και σημαντικές απώλειες από το περσινό «δεμένο» ρόστερ. Που είναι οι προσθήκες επιπέδου Champions League που οι ίδιοι διατυμπάνιζαν;

Την περασμένη περίοδο ο ΠΑΟΚ πήρε το νταμπλ, όμως τους κυνηγάνε όλοι! Ασχολήθηκαν με τον Αγγλο διαιτητή Γκρεγκ Πόουσον χωρίς να εξετάζουν αν ήταν τα τρία πέναλτι υπέρ του Αγιαξ, ασχολήθηκαν και με την UEFA, χωρίς να υπολογίζουν ότι ο Ολυμπιακός στο παρελθόν έχει πέσει θύμα πραγματικών και όχι ...επικοινωνιακών, όπως στην περίπτωσή τους, διαιτητικών σφαγών. Η διαιτησία στην Ελλάδα τους είχε καλομάθει, όμως με 50-50 κάτι... παθαίνουν!

Τα βάζουν με τον Ολυμπιακό επειδή ναυάγησε και η υπογραφή σκανδαλώδους τηλεοπτικού συμβολαίου με την ΕΡΤ, δηλαδή το «ρουσφέτι» του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως, δεν μπορούν να βρουν πρόταση, με εξαίρεση το OPEN, ιδιοκτησίας του Σαββίδη. Επίσης, ξεχνούν ότι το 2015 είχαν αποφασίσει να σπάσουν την Κεντρική Διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και μετά επέστρεψαν τρέχοντας στη NOVA!

Στις 16 Απριλίου ο Μάκης Γκαγκάτσης έχασε την εκλογές για την προεδρία της Superleague και διατυμπάνιζε περί δήθεν συμμαχίας του ΠΟΚ, αν και είναι φίλος με τον Λυσάνδρου που τον νίκησε, άρα συμμαχούσαν κατά του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης