Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Play offs με… κεντρική διαχείριση

Play offs με… κεντρική διαχείριση
Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019 - 12:25

Από αυτή τη σειρά αγώνων, τα play offs δηλαδή, ο Ολυμπιακός έχει ήδη μπει στο… κυρίως κομμάτι της διοργάνωσης. Σε αντίθεση με τον δεύτερο και τον τρίτο προκριματικό γύρο, από τους οποίους ο Ολυμπιακός πέρασε ήδη, αυτή τη στιγμή έχει τεθεί σε ισχύ… κεντρική διαχείριση. Τι σημαίνει αυτό;

Η UEFA έχει κάνει… κατάληψη στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Πλήρης ομάδα διοργάνωσης αγώνα της διοργανώτριας αρχής, έχει… κατασκηνώσει στο γήπεδο και το έχει υπό τον έλεγχό της. Ειδικές ταμπέλες με τη σήμανση του Champions League έχουν ήδη τοποθετηθεί σε όλο το γήπεδο, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα γίνονται και… πρόβες ηχητικών και τελετουργικών, με αποτέλεσμα να ακούγεται συχνά ο ύμνος του Champions League.

Παράλληλα, σε αντίθεση με τους δύο προηγούμενους γύρους, τα τηλεοπτικά περνούν επίσης, πλέον, στα χέρια της Cosmote TV. Η συνδρομητική τηλεόραση είναι εκείνη που θα δείξει τα δύο παιχνίδια του Ολυμπιακού με τους Ρώσους, βάσει συμβολαίου και εξαγοράς των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, όσοι δεν καταφέρουν να βρεθούν στο γήπεδο, θα μπορούν να παρακολουθήσουν το ματς, από την Cosmote Sport2 HD.

Διαβάστε επίσης

Πρώτα πρόκριση, μετά ενίσχυση

Πρώτα πρόκριση, μετά ενίσχυση

Ο Ολυμπιακός κάνει focus μόνο στις «μάχες» με την Κράσνονταρ και όταν προκριθεί στους ομίλους του Champions League, θα έρθουν και τα… κερασάκια.