Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Μας έχει μιλήσει ο Μπέργκ για την ατμόσφαιρα»

«Μας έχει μιλήσει ο Μπέργκ για την ατμόσφαιρα»
Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019 - 20:43

Στο γεγονός ότι στην Κράσνονταρ έχουν ενημερωθεί από τον Μάρκους Μπέργκ για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο Τόνι Βιλένα.

Ο μέσος της Κράσνονταρ στη συνέντευξη Τύπου παράλληλα, παραδέχθηκε ότι είχε υπάρξει στο παρελθόν ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του είναι σε καλή κατάσταση παρά το γεγονός ότι δίνουν το έκτο τους ματς σε διάστημα 18 ημερών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τόνι Βιλένα:

Θέλεις να πεις κάτι για το ενδιαφέρον που είχε υπάρξει από τον Ολυμπιακό;

«Αυτά είχαν γίνει στο παρελθόν, τώρα είμαι παίκτης της Κράσνονταρ και ελπίζω να κερδίσουμε αύριο».

Είναι το έκτο ματς σε 18 μέρες πώς νιώθετε με αυτό το βαρύ πρόγραμμα;

«Είμαστε σε καλή κατάσταση, κάνουμε καλή αποκατάσταση, δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα».

Στην Κράσνονταρ παίζει ο Μπεργκ, σας έχει πει κάτι για την ατμόσφαιρα του γηπέδου και για τον Ολυμπιακό από την εμπειρία του;

«Ελπίζω να σκοράρει αύριο. Μας έχει μιλήσει, μας έχει πει ότι ο κόσμος είναι πολύ καλός και η ατμόσφαιρα είναι πολύ ωραία. Μακάρι να βάλει γκολ και να νικήσουμε».

Δεν έχει η Κράσνονταρ μεγάλη εμπειρία, εσύ στην Ολλανδία έχεις παίξει σε δυνατές έδρες και με μεγάλους αντίπαλους σαν τον Ολυμπιακό. Υπάρχει πίεση και πώς την αντιμετωπίζετε;

«Δεν υπάρχει πίεση, έχουμε καλή φόρμα, αυτό μετράει. Θα κάνουμε το καλύτερο για τη νίκη, θα παίξουμε ο ένας για τον άλλον και δεν θα επηρεαστούμε από το ότι δεν είμαστε τόσο έμπειροι».

Διαβάστε επίσης