Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρίγη με τον ύμνο στο Καραϊσκάκη… (vid)

Ρίγη με τον ύμνο στο Καραϊσκάκη… (vid)
Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 - 09:46

Όλα όσα έχουν ζήσει οι φίλοι του Ολυμπιακού, μέσα στο γήπεδο Καραϊσκάκη, οι αντίπαλοι θα χρειαστούν… δέκα ζωές, για να βιώσουν. Όλες οι μαγικές στιγμές, οι μαγικές βραδιές, στο γήπεδο του Ολυμπιακού, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», έχουν μείνει χαραγμένες στη μνήμη και στην καρδιά. Και εκεί θα μείνουν για πάντα. Είναι αίσθημα μοναδικό, το να ζεις την ατμόσφαιρα σε αυτό το γήπεδο…

Το σεντόνι του Champions League, ο ύμνος της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, κατά την είσοδο των ομάδων στο γήπεδο… Η παράταξη… Ο κόσμος να φωνάζει δυνατά «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!»… Στιγμές μοναδικές, οι οποίες μένουν ανεξίτηλα μέσα μας… Τέτοιες στιγμές θα ζήσουμε, ξανά, απόψε. Γιατί μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί. Μόνο ο Ολυμπιακός έχει τα φόντα να είναι εκεί… Μόνο ο Θρύλος έχει το όνομα, τη δυναμική, τη φανέλα, να εκπροσωπεί την Ελλάδα, στο Champions League.

Λίγες ώρες πριν το ζήσουμε ξανά ζωντανά, ας κάνουμε ένα μικρό ταξίδι, μέσα από την εικόνα του βίντεο… Να πάρουμε μία μικρή γεύση, από την ατμόσφαιρα και από το… σεντόνι!

Διαβάστε επίσης