Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάμε σαν πάντοτε!

Πάμε σαν πάντοτε!
Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 - 13:08

Η μεγαλύτερη πρόκληση του Ολυμπιακού, μέχρι την επόμενη, είναι εδώ! Έφτασε! Εδώ που η μπάλα «καίει», εδώ που τα πράγματα σοβαρεύουν, στα play offs του Champions League, παρών είναι ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός! Απόψε το βράδυ, στις 22:00, ο Θρύλος δίνει την πρώτη του «μάχη», απέναντι στην Κράσνονταρ του Μάρκους Μπεργκ.

Ο κόσμος θα είναι ξανά παρών, πιο δυναμικά από ποτέ. Το γήπεδο του Ολυμπιακού θα είναι γεμάτο και θα… κοχλάζει. Η ομάδα, στον αγωνιστικό χώρο, θα δώσει ό,τι έχει και δεν έχει, για να κάνει το πρώτο, αποφασιστικό βήμα, από τα δύο που απομένουν, για να βρεθεί εκεί όπου ανήκει!

Με την ενδεκάδα που πέρασε τη Βικτόρια Πλζεν και την Μπασακσεχίρ, ο Πέδρο Μαρτίνς φιλοδοξεί να χτυπήσει την Κράσνονταρ και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς, στη Ρωσία. Το ματς απόψε είναι δύσκολο, χρειάζεται ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ και υπομονή από τον κόσμο, ο οποίος με στήριξη και φωνή, οφείλει να σπρώξει την ομάδα μπροστά!

Όσοι δεν καταφέρουν να βρεθούν στο γήπεδο, μπορούν να παρακολουθήσουν ΖΩΝΤΑΝΑ, τη γραπτή περιγραφή του αγώνα, μέσα από το gavros.gr! Τηλεοπτικά, η «καυτή» αναμέτρηση μεταδίδεται από το Cosmote Sport2 HD!

Θυμίζουμε ότι η αποστολή, για το αποψινό ματς, απαρτίζεται από τους: Σα, Καραργύρη, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκα, Σισέ, Παπαδόπουλο, Μεριά, Τοροσίδη, Μπουχαλάκη, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Γιώργο Μασούρα, Μπρούνο, Βαλμπουενά, Ανδρούτσο, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί, Καμαρά, Σουντανί.

Πάμε, Θρύλε, σαν πάντοτε!

Διαβάστε επίσης

«Μπορεί να προκριθεί ο Ολυμπιακός»

«Μπορεί να προκριθεί ο Ολυμπιακός»

Ο πρώην τερματοφύλακας των ερυθρόλευκων, Γιούρι Λοντίγκιν μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τόνισε την αισιοδοξία του, για την έκβαση των αγώνων του Ολυμπιακού με την Κράσνονταρ.