Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ενδεκάδα του Θρύλου με Κράσνονταρ! (pic)

Η ενδεκάδα του Θρύλου με Κράσνονταρ! (pic)
Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 - 20:52

Τους 11 «πολεμιστές» που θα ρίξει στην πρώτη «μάχη» με την Κράσνονταρ για τα πλέι οφ του Champions League έκανε γνωστούς ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε και στο πρώτο ματς με τους Ρώσους στο «Γ. Καραϊσκάκης» να πορευτεί με την επιτυχημένη συνταγή, μη προχωρώντας σε αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα ματς με Πλζεν και Μπασακσεχίρ.

Έτσι, ο Ζοσέ Σα θα είναι αυτός που και πάλι θα υπερασπιστεί την εστία των Πειραιωτών, με τους Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά και Τσιμίκα να συμπληρώνουν την τετράδα της άμυνας.

Στον άξονα θα ξεκινήσουν οι Γκιλιέρμε και Μπουχαλάκης, με τους Μασούρα και Ποντένσε να βρίσκονται στις πτέρυγες. Τέλος, ο Βαλμπουενά θα βρίσκεται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Γκερέρο.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Θρύλου: Σα, Ομάρ, Μεριά, Σεμέδο, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Ποντένσε, Βαλμπουενά, Γκερέρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η ενδεκάδα της ομάδας μας για το ματς κόντρα στην Κράσνονταρ! / The line-up for today's match against @fckrasnodar! ????⚪️ #Οlympiacos #UCL #OLYKRA #LineUp @championsleague

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc) στις

Διαβάστε επίσης