Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο Ναό ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Στο Ναό ο Βαγγέλης Μαρινάκης!
Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 - 21:52

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» βρίσκεται για μία ακόμη φορά ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ηγέτης του Θρύλου έχει δώσει το «παρών» στο Φαληρικό γήπεδο, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την πρώτη «μάχη» της αγαπημένης του ομάδας με την Κράσνονταρ για τα πλέι οφ του Champions League.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα, δείχνοντας για μία ακόμη φορά την έμπρακτη στήριξή του στους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο ηγέτης του Θρύλου έχει πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο της ομάδας μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν δύο μεγάλες προκρίσεις κόντρα στις Βικτόρια Πλζεν και Μπασακσεχίρ και είναι έτοιμος να πανηγυρίσει και πάλι το πρώτο βήμα της αγαπημένης του ομάδας προς την επιστροφή στους ομίλους του Champions League.

Διαβάστε επίσης

«Καμίνι» ο Ναός! (vids)

«Καμίνι» ο Ναός! (vids)

Οι ΓΑΥΡΟΙ για μία ακόμη φορά δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης», δίνοντας απίστευτη ώθηση στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς στο πρώτο ματς κόντρα στην Κράσνονταρ για τα πλέι οφ του Champions League.

Μόνο ο Θρύλος! (vid)

Μόνο ο Θρύλος! (vid)

Επειδή δεν θα κουνήσετε ποτέ εσείς σεντόνι, το gavros.gr σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε… γεύση από το σεντόνι του Champions League στο «Γ. Καραϊσκάκης».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Κράσνονταρ Live 4-0 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Κράσνονταρ Live 4-0 (Τελικό)

Ο Θρύλος αντιμετωπίζει τους Ρώσους στο πρώτο ματς των πλέι οφ του Champions League και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στη φάση των ομίλων. Live στις 22:00 στο gavros.gr/CS2.